Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentacija u bad tatzmannsdorfu

Modrić uz Albion i Honduras!

'15.05.2010., Zagreb - U hotelju Sheraton okupila se nogometna reprezentacija raci prijateljskih utakmica sa Austrijom i Welsom. Luka Modric, Slaven Bilic, Mario Mandzukic. Photo: Marko Lukunic/PIXSEL
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
1/6
15.05.2010.
u 20:47

Eduardov očaj zbog klupe: Protiv Austrije i Walesa bar ću igrati

Umjesto da se međusobno bodre kako će rušiti Njemačku, Srbiju ili Ganu, kockasti se vraćaju na mjesto otkud su im kola krenula nizbrdo.

Zidovi hotela u Bad Tatzmannsdorfu vjerojatno su još udubljeni od udaranja glavom nakon susreta s Turskom. Slijedio je krah u kvalifikacijama za JAR. Povratkom na mjesto gdje je sve počelo možda zatvore nesretni krug.

Dudu uz Brazilce

– Veselim se ovim utakmicama, jer napokon ću istrčati na travnjak. Zdravlje je u redu, a s ostalim nikako ne mogu biti zadovoljan – kazao je Eduardo da Silva.

Stajao je u Sheratonu, točno na mjestu s kojeg mu je Cico prije četiri godine poručio: "Ne, ti ne!" Na Euro nije mogao zbog loma noge, na SP jer su ostali nekoliko bodova "kratki" u kvalifikacijama. Kao i kad je bio dijete, pred TV-om će stiskati palčeve za Brazil. Upravo je on najviše izgubio neodlaskom u JAR.

– Mnogo se piše o mom odlasku iz Arsenala, ali to ništa ne znači. Samo ja znam želim li tamo ostati. Nisam zadovoljan što baš ništa nismo osvojili – kaže Dudu.

U Arsenalu se sprema remont, čak su osmorica na izlaznim vratima, među njima i Dudu. Wenger je čak najavio da će razgovarati sa zainteresiranima, spominju se Lyon, CSKA...

Za Luku Modrića se pak otimaju najveći klubovi, Chelsea i Manchester United.

– Pričao sam mnogo s Duduom, nikome nije lako kad ne igra. Ali on je snažan karakter. Uopće ne sumnjam da će se dokazati, samo neka dobije par utakmica u kontinuitetu – tješio ga je svježe oženjeni Luka.

U četiri navrata odmahivao je glavom na pitanja o tome kako je u braku i gdje bi želio nastaviti igrati.

– Hvala vam na čestitkama, ali o ne bih o transferu...

"Sve je otišlo u Honduras"

Čeka vas Liga prvaka.

– Vjerujem da ćemo i sljedeće sezone svi u Tottenhamu ostati na okupu. Iza nas je jako uspješna sezona, možda par tjedana nismo bili na tom četvrtom mjestu. Najviše pamtim gol Evertonu.

Zanimljivo, Luka će navijati za vlastite "krvnike" iz kvalifikacija – Capellov tim.

– Navijat ću za Engleze, jer dosta mojih suigrača igra tamo. Simpatiziram i Honduras, jer njihove će boje braniti moj prijatelj Wilson Palacios – dodao je Luka.

Sad kad umjesto na jug Afrike putujemo u austrijski Bad ostalo nam je samo zapjevati "Sve je otišlo u Honduras" – Balaševićev hit koji je 1982. ovjekovječio ispadanje Jugoslavije sa SP-a jer nije mogla svladati Honduras s više od 1:0.

Pletikosa: Ako na klupu može Beckham, zašto ne bih i ja?

– Tri puta na zagrijavanje šalju Beckhama, pa se ni ja neću žaliti ako sjednem na klupu – kazao je Stipe Pletikosa koji će 'jedinicu' predati mladom Subašiću.

– Kako su u Hajduku započeli sezonu, još je dobro i završilo. Dogodine slavimo jubilej, nadam se naslovu.

Komentara 6

Avatar Glina74
Glina74
09:14 16.05.2010.

Odakle Pletikosi pravo da se može uspoređivati sa jednim Becksom on mu ne može ni kopačke čistita a kamo li se uspoređivati i sijediti na klupia šta bi Ti tamo radio nosio vodu za osviježenje . kada se netko drži za velikan pa ispadne glupan.

EU
EUPatriot
21:02 15.05.2010.

Modrić i ostali vatreni moraju čokolino jesti i Ožujsko piti i naravno pažljivo Slovenske i Srbske nogometne majstore na World Cupu preko TV pratiti.

OB
-obrisani-
21:26 15.05.2010.

Stvarno si provokator,a k tomu i glup...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije