Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat za Rusanovu

Mlakar odbio Štimca: Idemo do kraja, pa makar se ne igrao ni HNL!

Štimac Marković
Pixsell
05.07.2011.
u 21:51

Ministar uprave ne priznaje Štimca kao stranku u postupku i ignorira njegove zahtjeve

Potaknut odlukom Izvršnog odbora HNS-a o suspenziji njemu sklonih Dubrovačko-neretvanskog i Varaždinskog nogometnog saveza, Igor Štimac najavljuje radikalne poteze:

- Danas ćemo u Splitu okupiti predstavnike svih dalmatinskih saveza i dogovoriti daljnje poteze. Ovako dalje ne ide, ovo što HNS radi nema nikakvoga smisla, oni se postavljaju čak i iznad Ministarstva uprave, koje je priznalo naše delegate u Dubrovniku. E sad je dosta, njihovo iživljavanje mora prestati. I sad idemo u borbu do kraja, negdje mora puknuti, pa čak i po cijenu da prvenstvo ne počne!  - najavio je Štimac.

Teško mu je palo i nepriznavanje legimiteta njegove Skupštine od strane Ministarstva. Zbog toga je konačna odluka zagrebačkog Ureda za opću upravu, koji je priznao Markovićevu pobjedu.

- Nekidan sam bio kod ministra i otišao razočaran. Iako je još donedavno tvrdio kako će poništiti obje Skupštine, čak je to rekao i na jednom visokom političkom skupu, nakon očijukanja s Vrbanovićem, na koje smo upozoreni, njegov interes za ovaj slučaj naglo je splasnuo. To je neodgovorno ponašanje jednoga ministra, koji pet mjeseci maltretira sve nas i cjelokupnu hrvatsku javnost - dodao je razočarani Štimac.

Ministar uprave Davorin Mlakar ne priznaje Štimca kao stranku u postupku pa ignorira njegov zahtjev za poništenjem prosinačke skupštine.

Komentara 51

Avatar džon vejn
džon vejn
22:37 05.07.2011.

Štimac samo od**** od Hajduka, makar ne bili prvaci još 10 godina.

DU
dubrovnik2011
22:37 05.07.2011.

HAHAHAHAHAHAHAHAH,e moj stimac,kao sto davno rehoh,odi se zalit sv petru.i btw,nije ministarstvo uprave priznalo dubrovacki savez,vec NIKASA HRDALO,iz ureda drzavne uprave u dubrovniku,koji je uzeo pare,sto i sam prica po gradu,i priznao to vasu 34-u skupstinu.jadan si da nemozes biti jadniji.a prvo pricas da je mlakar tebi rekao dace obe ponistit,paonda da je rekao viskompolitickom izvoru,paondati je netko iz misnistarstva rekao,daj sedogovori samsasobomi stani iza jedne lazi koju izgovoris,a ovako si se i sam pogubio

DU
Deleted user
14:09 06.07.2011.

smiješan si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije