Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao odradio M. Naletilić

Miloš Krasić napokon u Juventusu

'sport, 15.06.2005. zagreb,  , marko naletilic - snimio Patrik Macek'
'Patrik Macek'
20.08.2010.
u 09:33

Veznjak srpske nogometne reprezentacije i moskovskog CSKA Miloš Krasić potpisao je četverogodišnji ugovor s Juventusom.

Odšteta ruskom klubu je 15 milijuna eura, a posao je obavio hrvatski menadžer Marko Naletilić. Čelnici ruskog kluba dugo su odbijali po svojem mišljenju premale ponude Juventusa, no nakon mjesec dana navlačenja hrvatski menadžer Marko Naletilić ipak je uspio smekšati predstavnike CSKA.

Zanimljivo, Miloš Krasić je zbog Stare dame odbio vredniju ponudu Manchester Cityja. Englezi su srpskom reprezentativcu navodno nudili 5,5 milijuna eura godišnje plaće, dok će u Torinu zarađivati oko 4,5 milijuna eura.

Komentara 2

IV
ivoandric
10:05 20.08.2010.

Bravo za Hrvatskog menadzera.

DU
duleprof
15:57 20.08.2010.

Jel ova vijest o transferu Milosa Krasica ili o menadžeru i njegovom poslu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije