Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Milijun eura huliganima za nerede u Beogradu i Genovi

bogdanov
Reuters
18.10.2010.
u 12:43

Prema pisanju srbijanskog dnevnika Kurir, neredi huligana tijekom Parade ponosa i na utakmici u Genovi samo su uvertira u nasilje koje ekstremisti pripremaju za 23. listopada, kada bi se trebao igrati derbi Crvene zvezde i Partizana.

– Organizatorima nereda dano je milijun eura za akcije koje će kulminirati na "vječitom derbiju". Već se pripremaju kamenje, šipke, motke i drugo hladno oružje koje će biti skriveno na nekoliko lokacija u gradu – kaže dobro obaviješten izvor Kurira.

Policija će za nogometni derbi angažirati 5000 policajaca.

– Planiraju se neredi, ne samo na stadionu Marakana nego i u drugim dijelovima grada. Grad će nadlijetati dva MUP-ova helikoptera koji će pratiti kretanje rizične skupine navijača – rekao je izvor.

Ova akcija MUP bi mogla stajati pola milijuna eura, a uhićeni vođa huligana Ivan Bogdanov iz Genove je poručio:

– Stižem na derbi.

Ključne riječi

Komentara 6

DA
dario2612
12:56 18.10.2010.

na DSF-u je nedavno bio dokumentarac o balkanskim huliganima, prikazali su dinamove, hajdukove te partizanove i zvjezdine navijače. naši huligani su mala djeca za njihove koji otvoreno govore i o ubojstvima i nošenju vatrenog oružja na ulicama i tribinama. nadam se da će se neredi zaustaviti, kako kod nas, tako i kod njih

MA
mališa
15:59 18.10.2010.

Protiv Arkanove Cece, državni, odnosno pravosudni organi, godinama razvlače sudski spor koji je podignut zbog kriminala vezanog za fudbal. Ovako će biti sve dok narko-fudbalska mafija, na svojim platnim spiskovima, bude imala ovoliko političara, sudij, tužilaca itd.

OB
-obrisani-
17:36 18.10.2010.

Ovo je direktan rat između predsednika Tadića i narkobossa Šarića koji sve ovo finansira iz inostranstva, Srbija je postala nova Columbia ili Mexico, kuj preživi neka priča !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije