Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI TRANSFERI

Milan Badelj prva je želja Bayera iz Leverkusena

Milan Badelj
Marko Prpić
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.03.2010.
u 13:03

Badeljova vrijednost po transfermarktu iznosi tri milijuna eura, a iz Bayera ističu kako su već u pregovorima i izvan njemačkih granica.

Lista interesanata za Dinamovog Milana Badelja nastavlja se. Nakon što se našao na popisu želja menadžera Manchester Uniteda i Intera, najnovije informacije govore kako je prioiritet i Bayeru iz Leverkusena.

Trećeplasirana momčad njemačke lige uskoro će ostati bez jako bitnog Tonija Kroosa koji je u apotekarima na posudbi iz Bayerna, a na vrijeme su počeli razmišljati o adekvatnoj zamjeni.

- Već smo u pregovorima za novo pojačanje i izvan granica Bundeslige. Kroos je naš prvi izbor, no nismo naivni i moramo računati da će nas napustiti - nedavno je kazao direktor Bayera Rudi Voeller.

Da im je Badelj prvi "pick", pišu njemački mediji, a kao drugog kandidata navode Patryka Maleckog iz Wisle. Po procjeni transfermarkta, plavi veznjak vrijedan je tri milijuna eura, no za šefa zagrebačke momčadi to vjerojatno neće biti niti približno zadovoljavajuća svota.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije