Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realova nula

Michael Laudrup već je našao lijek za Mourinha

'Real Madrid\'s coach Portuguese Jose Mourinho reacts during the Spanish League football match between Real Madrid and Mallorca at Iberostar Stadium in Palma de Mallorca, on August 29, 2010. Mourinho\
'JAIME REINA'
31.08.2010.
u 10:24

Za Real su na Mallorci zaigrala sva pojačanja, a Ronaldo je ozlijedio skočni zglob i neće moći igrati iduća tri tjedna.

Tri kola prije kraja prošle sezone, 5. svibnja 2010., Real Madrid protutnjao je Mallorcom: bilo je 4:1, uz hat-trick Ronalda, na klupi Madriđana sjedio je Čileanac Pellegrini. U 1. kolu novoga prvenstva, s Mourinhom na klupi, Real je na otoku odigrao mršavih 0:0. I to Real sa svim pojačanjima te četvoricom svjetskih prvaka u prvih 11: Casillas – S. Ramos, Carvalho, Arbeloa (Khedira), Marcelo – X. Alonso, L. Diarra – Di Maria (Benzema), Canales (Özil), Ronaldo - Higuain.

Kraljeve je zaustavila momčad koju je briljantno posložila bivša Realova zvijezda Danac Michael Laudrup.

– Iako smo igrali napadački, problema u obrani nismo imali. Našli smo se u pet-šest dobrih prilika koje je trebalo realizirati.Daleko smo još od svojeg maksimuma – kazao je Mourinho.

Treneru s takvim referencijama i s 10 milijuna eura godišnje ne bi se smjeli događati ovakvi kiksevi. Osobito ako Barca nastavi gaziti kao što je to učinila u Santanderu (3:0).

Realov tragičar bio je Argentinac Higuain, s tri grozna promašaja, dok je Cristiano Ronaldo debitirao s Raulovom sedmicom na dresu i ozlijedio se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije