Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Messi u Riju na odmoru

'Argentine football star and player of Spain\'s Barcelona FC Lionel Messi (L) and his girlfriend Antonella Roccuzzo leave the beach after the arrival of photographers, in Rio de Janeiro on July 9, 201
'GABRIEL REIS'
11.07.2010.
u 12:24

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi brzo je pobjegao iz domovine nakon neočekivano brzog povratka sa Svjetskog prvenstva.

Argentinac se s atraktivnom djevojkom Antonellom Roccuzzom zaputio u Rio de Janeiro gdje se na plažama odmara nakon naporne sezone.

Antonella i Lionel odrasli su zajedno u gradiću Rosariju, a u vezi su od Božića 2009. Antonella je jučer nosila narančasti bikini, očito će navijati za Nizozemsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije