Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNOST KAO VRLINA

Messi: Ništa nije bitnije od našeg prolaska dalje

Lionel Messi (1)
Reuters/Pixsell
08.03.2012.
u 10:26

– Nemam želja za protivnika u četvrtfinalu, svaki je klub novi izazov – kazao je Messi, kao da nije ušao u povijest.

Hvaliti Lionela Messija već je nekako postalo dosadno, no on se trudi da i dalje bude – neizbježno. Maleni Argentinac u srijedu navečer ušao je u povijest, Bayeru je zabio pet komada (pobjeda 7:1), nitko nikad nije više u utakmici Lige prvaka... A njegova skromnost nakon svega opet je nekako uvjerljiva, vjerojatno mu zbog te vrline i dalje sve što zamisli pođe za rukom...

– Najbitnije je da smo prošli dalje, ne postoji ništa bitnije od toga u ovoj utakmici – rekao je Messi nakon što je u Barcelonu odveo u četvrtfinale Lige prvaka.

– Ne znam kojeg bih protivnika najviše volio. U toj su fazi natjecanja svi protivnici teški, svaki je klub novi izazov – govorio je Barcin čarobnjak ne obazirući se previše na svoju sjajnu partiju.

Jedino što je sinoć napravio ''krivo'' jedna je krađa. Uzeo je loptu kojom je pet puta tresao mrežu i sačuvao je za uspomenu.

Sa 12 pogodaka Messi je ovosezonski rekorder u Ligi prvaka, a ujedno je  četvrti strijelac svih vremena u ovom natjecanju (zabio je 49 golova). Ispred njega su Raul (71), Ruud van Nistelrooy (56) i Henry (50).

Ključne riječi

Komentara 8

LE
lepiCane
11:52 08.03.2012.

Ma joj pustite me s njegovom skromnosti! Sta je trebao rec-\"da,da ja sam kralj,zabio sam 5 golova i nije mi nitko do koljena!\" Ima tu puno kurtoazije u svemu! Cak mislim da je vece govno i losiji covjek od C.Ronaldaa kojeg svi pljuju! Cini mi se da Ronaldo bar sve kaze sto misli....

LE
lepiCane
11:59 08.03.2012.

Da nije tako i da mu kao bitnije sto je Barca prosla dalje nebi se onako ko đubre derao na malog Tella kad je isao kod 7:1 sam na golmana i fulao! Derao se jer je htio zabit i 6.gol a bas bi bilo lijepo da je mali uabio hat-trick u debiu! Zato pustite me s tom laznom skromnoscu! Ionako je Barca prosla dalje u prvoj utakmici vec!

MG
mgodek2
10:59 08.03.2012.

Neznam zbog čega da mu se čovjek više divi. Dali zbog nevjerojatne kvalitete igre, ili zbog jednako nevjerojatne skromnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije