Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA - MEKSIKO 20.30

Meksikanci za Francuze trenirali s ragbi-loptama

'France\'s striker Nicolas Anelka (L) and Andre-Pierre Gignac run at the Fields of Dreams stadium in Knysna on June 14, 2010 during the 2010 World Cup football tournament in South Africa. France will
'FRANCK FIFE'
17.06.2010.
u 14:21

Ragbijaške lopte lelujaju, imaju nepravilan let i čudnu rotaciju, baš poput lopta Jabulani. To će koristiti vratarima, kažu Meksikanci.

Nakon jalovog remija s Urugvajem, u francuskome se taboru javlja sjećanje na SP 2002. godine, kad su Les Bleus ispali nakon prvog dijela natjecanja, bez postignutog pogotka!

– Povijest se neće ponoviti, zabit ćemo barem jedan gol Meksiku – optimističan je izbornik Raymond Domenech.

Treći francuski vratar, Cedric Carrasso, vratio se kući zbog ozljede mišića, a od Fife su Francuzi zatražili da dođe Stephane Ruffier. A trener meksičkih vratara Alberto Aguilar na trening je donio lopte za - američki nogomet!

– Te lopte lelujaju, imaju nepravilan let i čudnu rotaciju poput lopta Jabulani s kojima se igra. To će koristiti vratarima – smatra Aguilar. Najbolji igrač Meksika Rafael Marquez kaže:

– Utakmica s Francuzima je odlučujuća i želimo sva tri boda! Siguran sam da možemo pobijediti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije