Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 0.99$

Materazzi prvi sportaš s aplikacijom za iPhone

Marco Materazzi
AFP
06.03.2010.
u 15:38

Prvi nogometaš pa čak i prvi sportaš s iPhone-aplikacijom postao je odnedavno obrambeni nogometaš milanskog Intera Marco Materazzi, objavio je FourFourTwo.

Za 0.99$ s iTunesove se internetske-stranice može downloadati aplikacija za Appleov mobilni uređaj. Ista sadrži nogometaševu biografiju na talijanskom jeziku, pristup kategoriji "Vijesti o Marcu Materazziju", koja trenutačno zjapi prazna, opskurne fotografije stopera u opasnoj pozi te, kako pišu u tiskanom izdanju čuvenoga britanskog nogometnog magazina, do iritantnosti kompliciranu slagalicu koju je gotovo nemoguće riješiti.

- Obećao sam ovo svojim obožavateljima – izjavio je 36-godišnjak poznat po nadimku The Matrix, a još poznatiji kao tužni protagonist ispada u finalu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj prije četiri godine.

Uspio je tada Talijan isprovocirati francuskog velemajstora tankih živaca Zinedinea Zidanea, te dobio glavom u prsa. Iako je odglumio žrtvu u tom događaju, danas ga tako nitko ne doživljava.

Pri predstavljanju aplikacije Materazzi je svečano objavio da je ponosan što je prvi sportaš na svijetu koji koji je ponudio sadržaj za Appleov popularni gadget.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije