Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Messi

Mateo Kovačić prvi put trenirao s prvom momčadi Dinama

Matej Kovačić (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/11
06.10.2010.
u 19:20

Dinamov kadet izazvao je veliko zanimanje javnosti već na prvom treningu kod Halildodžića.

Trener Dinama Vahid Halilhodžić poslušao je sugestije i doveo na trening prve momčadi plavog kadeta Matea Kovačića.

– Čuo sam da ima jedan kadet i pozvat ću ga u prvu momčad za vrijeme reprezentativne stanke, ali neću reći njegovo ime - rekao je nedavno Vaha.

Naravno, bila je riječ o fantastičnom 16-godišnjaku kojemu mnogi pripisuju nadimak "hrvatski Messi". Kad već svi pričaju o neviđenom talentu, htio ga je i Halilhodžić vidjeti ga na svoje oči. No, nije samo on bio zainteresiran. U Maksimiru se skupila sva sila novinara i fotoreportera.

– Tko vam je dopustio da ga snimate?! - graknuo je Vaha.

Potom je objasnio svoj zaštitnički stav:

– On je dečko od 16 godina i nije mu usluga što ga se proganja i uspoređuje s Messijem. To je glupost! Ohrabrio sam ga, na početku će raditi po posebnom tretmanu jer je tjelesno malo slabiji, a potom ćemo vidjeti.

Svatko tko ga je barem jednom vidio kako igra o njemu će dati samo komplimente.

– Najbolja pozicija mu je iza dva napadača, a po talentu je sličan Bobanu i Prosinečkom – smatra Martin Novoselac, direktor HNS-a za mlađe dobne kategorije.

A kako ga je točno doživio strateg Dinama, znat će se uskoro...

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
03:33 07.10.2010.

Kako to da ga nisu pozvali u mladu reprezentaciju ????????????????????????????????????????

DU
Deleted user
08:21 07.10.2010.

Pa ne mislim da ga Dinamo dize do zvijezda. Mislim da to rade novinari. Misljenja sam da je Messi jedan jedini. Nitko ne moze biti kao on. Sa time ne mislim da je najbolji od najboljih. Jedan je Maradona i jedan je Zidane. Bez veze stavljaju nepotreban teret na malog. Kada dodje vrijeme, mali ce se(ili nece) iskazati. Sve u svoje vrijeme.

DH
dalibor.hren
20:26 06.10.2010.

Stara Dinamova praksa uništavanja mladih talenata: dizanje do zvijezda i onda tresak... Kovačiću, pamet u glavu i ostani čvrsto na zemlji. Sretno ti bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije