Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporting - Villarreal 1:0

Mate Bilić presudio Villarrealu (video)

Mate Bilić
Marko Lukunić | Pixsell
28.11.2009.
u 20:14

Iako je ušao u igru tek u 66. minuti, sve se bitno u prvoj utakmici 12. kola španjolske Primere (Sporting - Villarreal 1-0) vrtjelo oko hrvatskog reprezentativca Mate Bilića.

Apsolutni junak ovog ogleda je mogao postati vratar Villarreala Diego Lopez, budući je obranio čak dva jedanaesterca, ali je na onaj prvi u 75. minuti dobro reagirao Bilić, te postigao jedini pogodak na ogledu.

Tada je gostujući igrač Gonzalo grubo startao na De las Cuevasa u svom šesnaestercu zbog čega je zaradio crveni karton. Diego Lopez je obranio udarac Riveri, ali nije mogao zaustaviti novi šut prema svojoj mreži kojeg je uputio Bilić. Bio je to treći pogodak ove sezone u Primeri hrvatskog nogometaša.

Mogao je Bilić zabiti i drugi, ali niti on nije uspio svladati Lopeza udarcem s bijele točke. Zbilo se to u 88. minuti. Sam je iznudio kazneni udarac u srazu s urugvajskim reprezentativcem Egurenom.

Kako god, nogometaši Sportinga i dalje su odlični na svom terenu. Imaju četiri pobjede i dva remija, a primili su tek dva pogotka. Isto tako, s ova tri boda su se popeli do šestog mjesta na ljestvici.

Primera, 12. kolo:

Sporting Gijon - Villarreal 1-0 (Bilić 75)

Redoslijed: 1. Real Madrid 28 (-1), 2. Barcelona 27 (-1), 3. Sevilla 25 (-1), 4. Valencia 24 (-1), 5. Deportivo 22 (-1), 6. Sporting Gijon 20..., 11. Villarreal 12...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije