Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-a

Marković: Mogao bih svima srediti licencije, ali Uefa neće ni da čuje

Vlatko Marković
Reuters
09.05.2010.
u 19:59

Huligani nisu problem nogometnog saveza nego policije, ustvrdio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković u razgovoru za RTL televiziju.

Na pitanje koliko klubova bi sljedeće sezone  bilo optimalno u Prvoj HNL bio je jako neodređen, a ne poznavanje situacije objasnio je izjavom da je previše na putu, pa ne zna detalje.

- Ja bih i sad mogao srediti svima sve, ali Uefa neće ni da čuje - rekao je Marković.

Huliganske ispade je komentirao na sljedeći način:

- Za red je zadužena policija, a ti huligani nisu protiv hrvatskog nogometa, već protiv države. Ako hrvatskoj treba nered, neka bude nered - rekao je Marković koji je Bilićev opus u reprezentaciji ocijenio odličnim.

Osvrnuo se i na priču  o kampu koja poprima obrise cirkusa.

- Mi u savezu imamo i ovce i novce, a kamp je dobra volja Vlatka Markovića. U sljedećih par mjeseci dobit ćemo potrebnu papirologiju. A o gradnji kampa otom potom - opet je bio neodređen prvi čovjek nogometnog saveza.

Mamić kao mogući nasljednik?

- Mamić je Bogom poslan u dinamo, imam veliku ulogu u hrvatskom nogometu. On ne samo da bi mogao voditi HNS, već Uefu i Fifu.

- Ja sam dobar sa svima pa i sa Svagušom.

Štimac?

- Nemojte me provocirati, vodite ga kući.

Kakav mora njegov nasljednik?

- Još se nisam umorio, kad se umorim dići ću ruke od svega - rekao je Marković.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JanezPiranski
10:02 10.05.2010.

Marković: Mogao bih svima srediti licencije, ali Uefa neće ni da čuje jer je riječ o divljim i nekulturnim zapadnim balkancima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije