Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće-neće

Mario Maloča ipak na kraju neće na operaciju koljena, nema žurbe

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Mario Maloca. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
13.03.2012.
u 18:19

Maloča bi mogao ponijeti titulu nesretnika godine. Imao je u ruci odličan ugovor s Werderom, a onda je ozlijedio koljeno...

Nema ga već dugo u sastavu, Mario Maloča nedostaje Hajduku, jer zbog njegove ozljede koljena Srđan Andrić mora igrati na mjestu stopera. A Maloča bi mogao ponijeti titulu nesretnika godine. Imao je u ruci odličan ugovor s Werderom, ispred njega bila je njemačka liga, a onda je ozlijedio koljeno i nije otišao u Njemačku.

Na kraju nije prošao ni pripreme, pregledi su pokazali ovo i ono, bio je pred operacijom, a na kraju je odlučeno da nema žurbe i da će koljeno biti liječeno konzervativnom metodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije