Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKORO DVA MJESECA PRIJE

Maradona već objavio sastav za prvu utakmicu u JAR-u

Maradona
AFP
17.04.2010.
u 19:32

Tijekom jedne radijske emisije u Buenos Airesu izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona objavio je sastav za utakmicu s Nigerijom na SP-u 55 dana prije njegova početka.

Dvanaestog lipnja protiv Nigerije na Ellis Parku u Johannesburgu, u utakmici prvog kola B skupine južnoafričkog Mundijala, za Argentince će istrčati:

Romero – Otamendi, Demichelis, Samuel, Heinze – Gutierrez, Veron, Mascherano, Di Maria – Messi, Higuain (Tevez).

Pedesetogodišnji je izbornik izdiktirao sastav ostavivši svega jednu dvojbu: onu između Carlosa Teveza i Gonzala Higuaina u napadu.

- Ne bi bilo lijepo izostaviti s liste putnika za SP nekoga od nogometaša koji su nam priskrbili plasman. Mogu povesti samo 23 igrača, a kvalitetnih imamo mnogo, pogotovo u napadu. Moramo doista učiniti sve najbolje u pripremi da bismo stvorili uspješan tim – rekao je Maradona dodavši:

- Novinari su svo vrijeme skeptični spram Jonasa Gutierreza, no on me impresionira svaki put kada ga gledam u dresu Newcastle Uniteda. Angel di Maria također se sve više popravlja. Zasad imam praktički sigurnu listu od 20 putnika.

Maradona je prvi put u javnosti govorio i o kućnom incidentu na njegovu ranču, koji je završio izbornikovom ozljedom: njegov ga je pas ugrizao u predjelu lica i usnice.

- Bila je to moja krivnja. Bella (ime psa, op. a.) nije bila dobro i pokušao sam je odnijeti u krevet dok je spavala. Očito je morala ružno sanjati, jer me ugrizla doslovno u snu. Svejedno je i dalje volim jer me podsjeća na moje kćeri dok su bile bebe – rekao je Maradona.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:47 18.04.2010.

Pa što je tako dugo čekao..Bilić je to sa kockastima več odavno uradio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije