Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nezgoda

Maradona se automobilom zabio u autobus i lakše ozlijedio koljeno

Maradona
AFP
12.07.2011.
u 09:09

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona imao je prometnu nezgodu u Ezeizi i završio je u bolnici s lakšim ozljedama

Maradona se svojim automobilom zabio u autobus, nezgoda se dogodila u Ezeizi. Uz Diega u automobilu se nalazila i njegova djevojka Veronica Ojeda, a išli su u posjet njegovoj majci Dalmi u bolnicu.

Nakon nesreće Maradona je morao u bolnicu jer je osjetio bolove u koljenu, a njegova je djevojka morala na pregled kuka. Oboje imaju samo lakše ozljede, poručili su liječnici bolnice u koju su primljeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije