Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale od Malog zelenog

Maradona: Nije da sam zaljubljen u njega, ali Mourinho je čudotvorac

'Al-Wasl\'s Argentinian coach Diego Maradona (R) reacts during a match against al-Sharjah on Januray 23, 2012 in the Gulf emirate of Sharjah.    AFP PHOTO/KARIM SAHIB'
'KARIM SAHIB'
21.02.2012.
u 16:33

– Divim se Mourinhu. Kao čovjeku, kao treneru i kao psihologu. Za mene je on najbolji na svijetu – tvrdi Argentinac.

Diego Armando Maradona, nekad veliki igrač i nešto manje dobar trener, stao je u red onih koji hvale trenera madridskog Reala Josea Mourinha.

– Divim se Mourinhu. Kao čovjeku, kao treneru i kao psihologu. Za mene je on najbolji na svijetu. Pa čovjek bi od obične kovanice stvorio ružu. Nisam zaljubljen u njega, ali je izuzetna osoba – istaknuo je Mali zeleni.

Naravno, Diego poštuje i rad Pepa Guardiole iz Barcelone.

– Pep je također odličan čovjek, osobno ga poznajem. On možda ne dobiva takve zasluge kakve bi trebao, ali to je zato što ima vrhunske igrače. Ne zaboravimo da je još jako mlad i da je velika karijera pred njim – poentirao je Maradona koji je dao i svoje viđenje raspleta sezone.

– Barcelona će odustati od španjolskog prvenstva jer je ono već sad praktički Realovo, a posvetit će se Ligi prvaka – zaključio je Argentinac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije