Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI KANADU

Maradona: Naši navijači mogu biti opušteni

Diego Maradona
Reuters
25.05.2010.
u 10:37

Pred 55.000 navijača na Monumental stadionu u Buenos Airesu nogometaši Argentine su pobijedili Kanadu s 5:0 u prijateljskom ogledu te time razveselili svoje navijače uoči Svjetskog prvenstva.

- Naši navijači mogu biti mirni i opušteni uoči Svjetskog prvenstva. Znam da u svojoj svlačionici imam odlične igrače, odlični su i oni koji sjede na klupi za pričuve - rekao je izbornik Argentine Diego Armando Maradona u televizijskom intervjuu odmah nakon kraja utakmice.

Na službenu konferenciju za novinare nakon utakmice Maradona se, bez pravog objašnjenja nije pojavio:

- Ovakve utakmice su bitne prije svege za skupljanje samopouzdanja, ali i da se izbjegnu ozljede neposredno prije početka Svjetskog prvenstva - dodao je Juan Sebastian Veron, vezni igrač Argentine.

Dva je pogotka postigao Maxi Rodriguez, a po jedan Di Maria, Agüero i Tevez, dok Lionel Messi zbog lakše ozljede koljena nije nastupio tijekom ovih devedeset minuta protiv Kanađana.

- Sve je jasnija i jača povezanost mene i igrače. Znaju točno što želim od njih - dometnuo je još Diego Maradona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije