Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diego Maradona

Maradona: Grondona i Billardo su mi cijelo vrijeme lagali

'Former Argentina\'s national soccer team coach Diego Maradona blows kisses as he arrives to read a statement in Buenos Aires July 28, 2010. Maradona\'s stormy spell as Argentina coach came to an end
'ENRIQUE MARCARIAN'
29.07.2010.
u 18:25

- Nisam želio izdati svoje pomoćnike. Možda su neki mislili da ću to učiniti, ali nisam - rekao je Maradona.

Otkaz Diegu Armandu Maradoni nakon 630 dana na klupi argentinske nogometne reprezentacije nije prošao bez povišenih tonova. Bilo je sasvim jasno da se Mali Zeleni neće povući u tišini.

Nakon što mu čelnici Argentinskog nogometnog saveza (AFA) nisu željeli produžiti ugovor, sada bivši izbornik optužio je vodstvo saveza za izdaju i prijevaru.

– Lagali su mi cijelo vrijeme, a na kraju su me izdali – kazao je Maradona na novinarskoj konferenciji u Buenos Airesu. Prst optužbi upro je u dvije osobe.

– Izdali su me predsjednik saveza Julio Grondona i Carlos Billardo. Dok smo tugovali nakon ispadanja, oni su mi radili iza leđa – rekao je Maradona i dodao:

– Nakon utakmice protiv Njemačke Grondona je u svlačionici pred svima izjavio da je zadovoljan mojim radom i kako želi da ostanem. Međutim, nakon povratka u domovinu sve se okrenulo. Bila je to sjajna režija – kazao je Maradona.

Jedan su od razloga zašto je Maradona ostao bez posla i njegovi brojni suradnici kojih se nije želio odreći.

– Nisam želio izdati svoje pomoćnike. Možda su neki mislili kako ću to učiniti, no nisam – odlučno će Maradona.

Prema pisanju argentinskog tiska, najveći kandidati za novog izbornika su trener Racing Cluba Miguel Angel Russo, izbornik mlade reprezentacije Sergio Batista, trener Estudiantesa Alex Sabella, te bivši izbornici Carlos Bianchi i Marcelo Bielsa.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:51 30.07.2010.

Maradona: Grondona i Billardo su mi cijelo vrijeme lagali Bilić: Fabio Capello mi se slagao da če Englezi posle datih 6 gola prestati pucati po našem nemočnom golmanu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije