Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - DINAMO 0:1

Mandžukić pogodio za slavlje Dinama u Osijeku

Mario Mandžukić, Dinamo
Krunoslav Petric/Pixsell
06.03.2010.
u 22:04

Mandžukić je prije pogotka načinio prekršaj. Rukama se naslonio na Pranjića, a takvi se dvoboji u HNL-u ne dopuštaju, kaže Osijekov trener Tomislav Steinbrückner

Dvadeset minuta trebalo je Krunoslavu Jurčiću da izađe iz svlačionice u kojoj se slavio njegov prvi rođendan na Dinamovoj klupi. Dar uime momčadi predao mu je Mario Mandžukić pogotkom već na otvaranju slavljeničkog susreta, igranog točno godinu i jedan dan nakon što je upravo u Gradskom vrtu krenuo u svoju maksimirsku avanturu.

Prvi rođendan na klupi

Jurčić se puhnuo u svijeću na rođendanskoj torti i osvojio nova tri boda, za nastavak frustrirajućeg niza bijelo-plavih. Dinamo je, naime, u posljednjih 14 ogleda s Osijekom od moguća 42, osvojio 40 bodova. Ali, za posljednja se tri boda morao prilično namučiti. Iako je odluka pala vrlo rano - već u trećoj minuti najbolji Dinamov strijelac umakao je iza leđa čuvarima, primio loptu koju je Cufre poslao duboko sa svoje polovine, i bez problema svladao Karduma.

– Velika pobjeda, pogotovo jer je Osijek igrao na granici fanatizma. Moram biti zadovoljan rezultatom, ali o našoj igri se već da raspravljati – kazao je Jurčić.

Njegova momčad znala je što radi na terenu, naizgled kontrolirala utakmicu, no domaćini su, nakon što ih je prošla grogiranost poslije rano primljenog pogotka, sasvim solidno parirali, bili su čak i konkretniji, ali izostala je završnica, čak i u onim “mrtvim”. U svečarskom raspoloženju Jurčić, međutim, nije htio reći što je zamjerio svojim izabranicima i hoće li mijenjati momčad u sljedećem kolu.

– Imamo mladu momčad koja uživa moju apsolutnu potporu i spreman sam tolerirati njezine dječje pogreške – kratak je bio Jurčić prije nego što je napustio hladne klupske prostorije i vratio se nazad slavlju.

Osijekov trener ljutit

Tomislav Steinbrückner nije mogao objasniti dekoncentriranost svojih napadača koji su ga i ovaj put koštali boljeg rezultata.

– Stvorili smo šansi kao rijetko kada, ali kada ne ide - ne ide – slijegao je ramenima prvi stručnjak u Gradskom vrtu.

O suđenju glavnog suca utakmice Steinbrückner je, međutim, imao štošta reći:

– Bio sam prilično ljutit i nervozan nakon nekih Svilokosovih odluka, čak mi se čini da je propustio dosuditi prekršaj koji je prethodio pogotku, a kakvi se u HNL-u često sude, kada se Mandžukić rukama naslonio na Pranjića.

Komentara 1

BS
bstrabi2
10:40 07.03.2010.

Užas kakva loša igra Dinama.Osim Butine,Kovaća i Madžukića.Ostali su za drugu ligu.Neznam kada se vrati Morales,ali on je samo jedan.Ostali ovi mladi igraći su statisti.Bojim se da prvenstvo visi u zraku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije