Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga, 13. kolo

Manchester United opet kiksa, Tottenham slavio i bez Hrvata

'Soccer - UEFA Cup - Group D - Tottenham Hotspur v Dinamo Zagreb - White Hart Lane Igor Biscan, Dinamo Zagreb and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric takes on Dinamo Zagre\'s Igor Biscan. Photo: Sean Dem
'PA Photos/Pixsell'
26.11.2011.
u 18:10

Hrvatski trojac u Spursima, Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, nije igrao zbog ozljeda.

Manchester United sve je dalje od obrane titule prvaka. Crveni vragovi na svom su Old Traffordu odigrali 1:1 s iznenađenjem prvenstva Newcastleom. Fergusonovu je momčad u vodstvo doveo Hernandez u 49., a izjednačio je Ba u 64. s bijele točke.

Tottenham je pobijedio na gostovanju kod West Bromwich Albiona 3:1, iako lišen pomoći sve trojice Hrvata - ozlijeđenih Modrića, Kranjčara i Ćorluke. Junak Spursa bio je Adebayor koji je prvo u 26. minuti popravio vlastitu pogrešku nakon što je promašio kazneni udarac i zabio iz popravnog, a Togoanac je strijelac bio i u 90. Osim njega za Tottenham je zabio i Defoe u 81. WBA je u 10. minuti u vodstvo doveo Mulumbu.

Do pobjede ipak nije došao Ivan Klasnić i njegov Bolton. Lutalice su kod kuće izgubili od Evertona, a Klasnić je igrao cijeli susret i bio jedan od boljih. Imao je nekoliko prigoda za gol, ali vratar Evertona Howard ga je nadmudrio.

Ostali rezultati: Chelsea - Wolverhampton 3:0, Stoke - Blackburn 3:1, Norwich - QPR 2:1, Sunderland - Wigan 1:2, Arsenal - Fulham 1:1.

Poredak: Manchester City 34 (-1), Manchester United 30, Tottenham 28 (-1), Newcastle 26, Chelsea 25, Arsenal 23, Liverpool 22 (-1)...

Komentara 11

HR
hrvatin
18:44 26.11.2011.

Zelja mi je vidjeti Tottenham da igra jedno dva mejseca bez modrica kao sto je lani igrao bez njega sa kranjcarem i sve utakmice dobio i usao u ligu prvaka.Kladim se u sve da modric uopce nebi nedostajao ovoj ekipi jer to je bez konkurencije najizvikaniji igrac na svijetu,koji je usput,i u reprezentaciji jedan od najlosijih konstantno.Tottenham je sve utakmice u dvije godine u kojima on nije igrao,dobio! Osim one na pocetku sezone sa Unitedom koju bi i sa njim izgubio.

XI
xiulo
18:45 26.11.2011.

bravo newcastle. čim dođe prva ponuda velikog kluba adebayor će odlepršat a onda baj baj totenham haha

GA
gafe
12:07 27.11.2011.

jao izgleda da ljubomora boli jel tako hrvatin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije