Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA NE LJETO

Manchester City i Chelsea u lovu na Luisa Fabiana

Luis Fabiano
AFP
17.02.2010.
u 11:37

Iako je protekla dva prijelazna roka Sevilla uspjela odoljeti svim ponudama za svog brazilskog napadača Luisa Fabiana (29), idućeg će ljeta u tome teško uspjeti.

Naime, Fabianu ugovor istječe u lipnju 2011. godine i želi li Sevilla na njemu profitirati, morat će ga pustiti da ode.

Prema The Sunu, dva najveća favorita za njegovu kupnju su Manchester City i Chelsea, a navodno su oba kluba spremna ponuditi do 18 milijuna eura. U Cityju traže zamjenu za Robinha koji je pušten na posudbu do kraja sezone u Santos, dok u Chelseaju žele zaoštriti konkurenciju Didieru Drogbi i Nicolasu Anelki, dodaje engleski dnevnik.

- Mene i dalje veže ugovor za Sevillu i sretan sam ovdje, ali stvari se jako brzo mogu promijeniti - kazao je Fabiano, koji je Sevillin član od 2005. godine kada je prešao iz Porta.

Ove je sezone brazilski napadač zabio devet golova u 13 odigranih utakmica u španjolskom prvenstvu, a još je postigao dva pogotka u Ligi prvaka i četiri u Kupu kralja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije