Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled na derbi

Mamiću, plavi navijači sada mogu cviljeti zbog vaše igre

zdravko mamić
Igor Kralj/PIXSELL
25.03.2010.
u 10:10

Na južnoj tribini slavio se remi, na sjeveru u posljednjim sekundama dvoboja navijači su pokazali bokser prema svečanoj loži i poručili Mamiću – zbogom!

Sudac je bio odličan, navijači, uz neke nedopuštene uvredljive pjesme, raspoloženi, klupski čelnici napokon suzdržani. U nogometnom smislu bila je to večer nogometnog "dide" Stanka Poklepovića.

Nadmudrio je Krunu Jurčića koji još nije skinuo trenerske pelene. Istina je da je Hajduk prvi put od 1946., otkada dolazi u Maksimir, istrčao bez klasičnog napadača, istina je da je odigrao bunker od armiranog betona, ali jučer u plavim "puškama" i "bombama" nije bilo ni metaka ni baruta.

Sličan je bunker ovdje odigrao Anderlecht, Dinamo je tada izgubio, ali bio je agresivan, okomit, opasan. Ovog proljeća sve je drukčije, igrači su izvan forme, nema ritma u igri, umjesto da igra raste, da se momčad priprema za ljeto, za Europu, izgleda kao da se zabušava.

Mamić je najavio da će Hajduk stenjati i cviljeti. No, nakon ove jučerašnje igre, gospodine Mamiću, cviljet će plavi navijači, ali zbog vaše igre. A poznavajući Zdravka Mamića, Dinamovu treneru Kruni Jurčiću suci su već počeli brojati do deset.

Komentara 7

DU
Deleted user
11:12 25.03.2010.

Zanimljivo je da najprije pisu da bi Mamic trebao zamijeni trenera. I kada ga zamjeni, onda pljuju po Mamicu da je zamijenio vec puno trenera. Koji tipovi.

MA
markan
11:35 25.03.2010.

Kkako je lijepo danas citati ova cviljenja purgera...lol :) Dodite u Split da nas rasturite ovaj put kao Rumunjsku skupštinu.

LU
luena
10:56 25.03.2010.

zar ne vidis da se on I dasa mjenjaju,malo on po Jurcicu,a Dasa po Bilicu i opet obrnuzo...Kod takvih novinara nas nista ne cudi...samo za njega,onaj koji cvili je Ibro ,plavi pa ni navijaci zasto ,zbog cega...Lose su oboje momcadiadi odradili svoj posao. Mandza makar priznaje da su lose igrali,a ne kao bili Ibro....Hehe novinarcici ,trazite si posao za koji ste stvoreni,ali prestanite *a*i**.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije