Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Mamići nudili, Halilhodžić odbio povratak na plavu klupu

'15.12.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Europska nogometna liga,6. kolo ,NK Dinamo - FC PAOK .Vahid Halilhodzic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
10.12.2011.
u 19:36

Halilhodžić je u Zagreb sletio u petak večer, a put u Hercegovinu odgodio je za jedan dan kako bi se susreo sa Zoranom Mamićem.

Vahid Halilhodžić u Zagrebu je razgovarao sa Zoranom Mamićem. Ni jedan ni drugi jučer nam nisu željeli prenijeti o čemu su razgovarali, ali doznajemo da je mlađi Mamić Vahi ponudio mogućnost da ponovno preuzme plave.

Halilhodžić je u Zagreb sletio u petak večer, a put u Hercegovinu odgodio je za jedan dan kako bi se susreo sa Zoranom Mamićem, s kojim se sprijateljio za vrijeme boravka na plavoj klupi. Priča kaže da su Mamići pokušali još jednom angažirati Halilhodžića, ali do dogovora ipak, čini se, neće doći pa su i informacije šture.

- Ne javljam se danas novinarima - prenešene su nam Mamićeve riječi.

- Ma kakav novinar, neću s njima razgovarati o tome, pa imam važeći ugovor kao izbornik Alžira - poručio nam je Vahid Halilhodžić preko svoga posrednika u ovoj komunikaciji kuma Slavka Tomića.

Ključne riječi

Komentara 15

VO
VolimZagreb
20:02 10.12.2011.

Bravo Vaha. pokažite da ima još ljudi kojima novac niej baš sve. Kapa dole!

DU
Deleted user
20:27 10.12.2011.

ovog \"svemogućeg\" vođu Zdravka Mamića. Ajax se smatra oštećenim u cijeloj priči i traži istragu UEFA-e, Franz Beckenbauer traži kažnjavanje Dinama zbog totalnog opuštanja na utakmici, ne želeći izreći glasno ono što misli, što svi misle. U svakom slučaju podiglala se velika buka i to na najvećoj razini svjetskog nogometa. Dobro je za Dinamo što je, eventualni, dogovor s Lyonom o namještanju utakmice teško dokazati. Ovdje valja podsjetiti da prolaskom dalje u 1/16 finala Lyon će kasirati od UEFA-e 3 milijuna €, klub će imati još dodatnu financijsku korist kroz TV prava, reklame, pun stadion i.t.d.

CP
copy paste
19:52 10.12.2011.

da se vrati pa da mu mamić opet u svlačionicu ulazi i hebe majku.nije vaha vesla sisao.pametan čovjek se na jednoj greški nauči i ne ponavlja je više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije