Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić želi Kranjčara

Mamić: Sotone žele srušiti Dinamo i izgraditi veliku Srbiju!

Zdravko Mamić (1)
Željko Lukunić/Pixsell
20.05.2010.
u 14:08

Na pitanje je li vidio aktualni sat u Hrvatskom saboru na kojem je iz redova SDP-a premijerki Kosor upućeno pitanje o Mamićevu plaćanju poreza, Mamić je "prokuhao".

>>Mamić: Igračima ćemo dio plaća staviti u depozite

>>Mamić: Želim Cicu Kranjčara, neka krene pješice iz Crne Gore!

>>Mamić: Vijećnici, od nas više nećete čuti o stadionu

- Vidim sve sotone svijeta koje su se nadvile nad ovaj sveti klub! I to je jedini razlog što ne bježim odavde glavom bez obzira! Previše sam pošten i previše mi znači ova hrvatska svetinja da bih otišao!

- Taj koji je postavio pitanje, to je ljudsko biće samo izvana, ali je satkano od sotonskog tkiva! I njega, tu sotonu, ovaj klub hrani! Jao si ga državi u kojoj takve sotone vode državu. Jer u državi u kojoj svaki dan stotine ostaju bez posla, mi otvaramo radna mjesta.

- Ako dođem 500 puta, iznesem bilance koji su javni dokumenti, zapisnike raznoraznih kontrola, što to predstavlja? Moji radnici dobiju i božićnice i uskrsnicu. A ta sotona je ukinula sve to i prava na oplodnju i regres! Ja sam jedini luđak koje te spodobe naziva pravim imenom. Zašto tu sotonu ne nazovete imenom sotona? Koja je to vrsta demokracije?

- Da uzmeš sve medije i u Saboru pitaš koliko je Mamić platio poreza? Koliko si ti doprinio hrvatskom čovjeku? Na sve ulaznice, TV prava i prodaje suvenire plaćamo poreze i godišnje sudjelujemo u 500 humanitarnih akcija. Nećete više! Ja znam koliko je teško, ali istina uvijek pobjeđuje! Volimo te Dinamo, Hrvatsko, Zdravko Mamiću do posljednje kune! Rasturit ćemo Dinamo, jednu od najboljih tvrtki u Hrvatskoj.

- Pokažite mi tvrtku koja ima 30 milijuna eura na računu. Po tim sotonama je sve apstraktno, i titule i susreti. Te sotone čekaju da Mamić ode iz kluba pa da hrvatsku svetinju bace na koljena. To je mračni plan - baciti hrvatskog čovjeka na koljena. To je plan stvaranja velike Srbije. Ja to ne mislim, ja to znam. Samo se nadam da naš navijač nije doživio pomutnju i da će pomoći svom klubu, da će kupiti ulaznicu i da neće raditi nerede. Tisuće ljude od Toronta, Adelaidea i Hercegovine pišu mailove i pisma, pišu nemojte se predavati sotonama. Ti čestiti Hrvati su najdalje, ali im je najviše stalo i to je najzdraviji korpus hrvatskih ljudi.

- Pomozite, nismo tako ni zločesti, i ja sam zaslužio da mi se pomogne - završio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 38

EU
EUPatriot
19:55 21.05.2010.

A te sotone se pojavljuju u oblicima srbskih klubova Werder Bremen, Red Bulls Salzburg, Ajax Amsterdam, RSC Anderlecht i sličnih..

RE
remax
05:48 22.05.2010.

Svima ovim CETNICIMA JUGOSLAVENIMA I KOSOVCIMA zahvaljujem sta mi dajete minuse jer vijerovatno cu dobit Nobelovu nagradu. Ove nerede sto pravite po Zagrebu to me posijeca na Balvan revoluciju pa izgleda da je doslo vase vrijeme pa ste digli glavuu kao zmija. Budite sigurni da cete biti porazeni. Zato zivio MAMIC ZIVILA HRVATSKA.................bili ste i ostali neradnici i socijalni slucaji na grbaci Hrvatskog naroda....BOG I HRVATI....... FALJEN ISUS I MARIJA.........cujeli me Ivkosic?

MO
mocira
10:06 21.05.2010.

30 milijuna eura na računu od ulaznica, TV prava i suvenira. Kolika je cijena tih ulaznica? A čija je to lova zapravo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije