Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF PONOVNO BIJESNI

Mamić: Proklinjem dan kad sam upoznao Mandžukića!

Mario Mandžukić
Patrik Macek
07.04.2010.
u 20:15

Dinamov izvršni dopredsjednik teško je podnio poraz u polufinalu kupa i žestoko napao najboljeg igrača. Tvrdi da je Mandža sabotirao utakmicu.

- Proklinjem dan kada sam upoznao Marija Mandžukića!, govorio je Zdravko Mamić sat nakon završetka splitske utakmice.

Bio je hladan, smiren izvana, ali u sebi je kipio. Bez ustručavanja i biranja riječi izravno je optužio Dinamovoga najskupljeg igrača za ispadanje od Hajduka.

- Bila je to Mandžukićeva sabotaža od prve sekunde utakmice! Što sam i očekivao jer sam i na Kantridi, i na treningu na uskrsni ponedjeljak, ali i u utorak na Poljudu vidio njegovo prenemaganje! Čak sam od trenera tražio da Mandžukić niti ne putuje u Split. No, Jurčić je danas prije utakmice tražio razgovor sa mnom i zamolio da Mandžukić ipak igra. Rekao sam “ti si trener, ti odlučuješ” - pričao je Mamić.

Uzalud mu tepam

Bujicu gnjeva nije mogao zaustaviti...

- Jedva čekam da ova sezona završi jer mi više nismo NK Dinamo, nego NK Prćija Marija Mandžukića! A ja to gledam i gutam godinama, taj katastrofalan Mandžukićev odnos prema ovome klubu. Znajući za njegove navike, uoči utakmice s Red Bull Salzburgom, molili smo ga 50 puta da ne dobije žuti karton, a on je dobio dva i uzeo ovome klubu nezabilježenu radost i veliki novac! A taj Mandžukić je najplaćeniji igrač u povijesti hrvatskog nogometa! Vjerujte, nikada nisam tako požalio kada sam nekoga upoznao kao što sam požalio što sam njega upoznao. A ja mu još tepam: “Ti si naš Messi, donesi nam trofej”, a on nas tako sabotira.

Znači li to da je Mandžo odigrao oproštajnu utakmicu za plave?

- Ja to ne mogu reći, to odlučuje trener.

I Mamićev zaključak o Mandži:

- Tko god ga kupi, napravit će posao, jer on je igrač! Ali, on je pokvaren!

Mamić je možda pretjerao u uvredama na Marijev račun, jer ne priliči dopredsjedniku kluba da se tako javno obračunava s igračem, ali i “iz aviona” je bilo vidljivo kako Mandžo igra “preko one stvari”. Stalno je odmahivao rukom prema sucu, neprestano prigovarao Ibanezu, djelovao potpuno nezainteresirano za igru. I neshvatljivo je da Kruno Jurčić ne reagira i ne pošalje ga u svlačionicu. Mandžukić je zaista bio igrač manje!

Jurčić je miran

Mamića nije zasmetalo pitanje o Kruninoj budućnosti na klupi.

- Jurčić će sigurno voditi Dinamo i u sljedećoj europoskoj sezoni. A to što je stavio Mandžukića... Samo se nadao da će on pozitivno reagirati i nešto dati. No, taj nije naučio davati, samo uzimati - kazao je Dinamov izvršni dopredsjednik, koji nije imao niti jednu primjedbu na Hajdukovu pobjedu.



Komentara 18

MI
mitar
20:47 07.04.2010.

E,moj Mamicu dugo ti je trebalo da shvatis,prodaj ga sto prije ili jos bolje posalji ga na posudbu u NK Trnje

JM
ja-ma
20:31 07.04.2010.

Mandžukić?Tko je danas vidio Mandžukića?

JO
Johny1973
11:14 08.04.2010.

Proklet bio dan kad si ti došo u dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije