Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao snova

Mamić prihvaća i Werderovih 8,5 mil. € za Mandžu

Mario Mandžukić
Marko Lukunić/Pixsell
23.12.2009.
u 19:41

Mandžukićev zastupnik Ivan Cvjetković nije slavio transfer svoga štićenika u Werder i najveću zaradu u menadžerskoj karijeri, nego pedeseti rođendan. Doduše, veliki dan pokvarile su mu vremenske neprilike jer mu je komad leda sletio na vjetrobransko staklo mercedesa i razbio ga...

Tek poslije Božića

– O Mandžukićevu transferu ne mogu reći ništa osim onoga što se već zna, a to je da je Werder zainteresiran za njega. Više bi se moglo znati nakon božićnih blagdana – kazao je Cvjetković, opovrgnuvši usput da je sa Zoranom Mamićem bio u Njemačkoj.

Dinamov, pak, sportski direktor također je imao razloga za slavlje jer je prekjučer uselio u novu vilu u Markuševcu. I za vrijeme božićnih blagdana bit će u Zagrebu, u krugu obitelji, kao i njegov brat Zdravko, koji će Novu godinu dočekati u Dubaiju.

To sve ne znači da se doista ne priprema Mandžin transfer u Bremen. Dok Cvjetković o tome šuti, najtiražniji njemački list Bild navodi da bi Mandžukić u siječnju trebao Zagreb zamijeniti Bremenom, te se spominje da mu je cijena 10 milijuna eura. Naravno da bi Mamić istoga trena prihvatio tu svotu kada bi je Werder ponudio, ali saznajemo da bremenski klub u licitiranju neće ponuditi više od 8,5 milijuna eura. To je maksimum koji bi Mamić mogao izvući, a istodobno i rekordan Werderov transfer. Marko Marin plaćen je protekloga ljeta 8,2 milijuna eura.

Odlaze Moreno i Hunt

Iako bi Mandžo na Maldivima odmah otvorio pjenušac kada bi mu menadžer javio sretnu vijest, odlazak iz Maksimira proslavit će možda tek sljedeći tjedan.

Mario je već odavno istaknuo da mu je Werder velika želja, a ne bi imao problema s prilagodbom jer izvrsno govori njemački.

Mandžo na proljeće ne bi mogao igrati za Werder u Kupu Uefe, jer je u tom natjecanju nastupao za Dinamo. No, u Bundesligi bi imao minutažu jer iz Werdera odlaze Bolivijac Moreno i Englez Hunt.

Komentara 7

DH
dalibor.hren
09:53 24.12.2009.

Od sveg je najvažnije znati gdje će Božić i Novu godinu dočekati lopovi Mamići

AT
aton
11:30 24.12.2009.

Dinamo gubi prvenstvo 100%.Samo rasprodajte sve i Lovrena i Tomečaka.Ne vidim niti jedan razlog zašto bi dolazio na Dinamove utakmice bez obzira kaj sam veliki navijač Dinama.Neka mi netko navede i jedan razlog zašto dolaziti na Dinamove utakmice?

TO
tomislavcity88
14:28 24.12.2009.

hvla ti janez na tako lijepim i podupirućim riječima! zaista od srca ti hvala! znamo mi hrvati da ste vi slovenci jako ljubazan i fer narod! pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije