Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzavrele strasti

Mamić potjerao Miljenka Raka, Jurčić ga želi natrag

mamić (1)
Željko Hladika/PIXSELL
19.09.2011.
u 11:15

Nema mira u Maksimiru – izvršni predsjednik Zdravko Mamić, nakon žestoke svađe, "najurio" je kondicijskog trenera Miljenka Raka te on jučer nije bio na Dinamovu treningu!

Nema mira u Maksimiru – izvršni predsjednik Zdravko Mamić, nakon žestoke svađe, "najurio" je kondicijskog trenera Miljenka Raka te on jučer nije bio na Dinamovu treningu!

Provjerili smo kod Raka, bolje rečeno – pokušali provjeriti...

– Nije točno da nisam više dio stručnoga stožera, 'ajde bok! – na volej nas je dočekao Rak ne dopustivši potpitanja.

Možda službeno i nije izbačen iz Jurčićeva stožera, možda je riječ samo o kratkome spoju s Mamićem, jer Rak i Zdravko su dugogodišnji prijatelji, vrlo je blizak i sa Zoranom Mamićem, još iz njegovih igračkih dana.

Kako doznajemo, Kruni Jurčiću nije baš leglo ovo "preslagivanje" u stručnome stožeru, jer, iako ima Zvonka Komesa, Rak će mu i te kako nedostajati.

Cijeli članak pročitajte u današnjem broju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 33

SA
santos008
11:27 19.09.2011.

Rak mu je potreban radi brzine ,pojedinih igraca.

ZO
zoran112
11:35 19.09.2011.

ali stvarno, od rekla kazala imati vijest. užas i dno dna za VL

JO
jolly
11:26 19.09.2011.

Opet jedan rekla-kazala članak o tome što su pričale kumice na placu. Prije ovakvih bombastičnih članaka (naslova) novinar bi trebao provjeriti informacije od obadvije strane. Ovako ispada da ima vijest, ali mu niko nije ništa rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije