Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I "TATA" U IGRI

Mamić opet želi Ćiru za trenera!?

Zdravko Mamić (1)
Igor Kralj/Pixsell
13.12.2011.
u 11:09

Ništa od Ćire Blaževića u Persepolisu (okrenuli su se Luki Bonačiću), ali – selidba iz Irana i te kako je opcija trenera svih trenera. I to u – Maksimir! Peti put!

Naime, od ljudi bliskih Mamiću doznajemo kako gazda najozbiljnije razmišlja o Dinamovu treneru stoljeća smatrajući kako samo Blaževićev autoritet može probuditi "spavače" u plavoj svlačionici.

Usto, Ćiro je i u 76. godini u top-formi, kamo god dođe napravi "revoluciju", publika ga obožava, a u Zagrebu se uvijek osjećao najbolje. Pa i sam osjeća kako Dinamu još nije sve dao, želi još jedan naslov prvaka te novi europski pokušaj.

Ćiro i Mamić oduvijek su bili tandem iz snova, čak ni bolni rastanak prije osam godina nije napravio nepremostiv jaz. Mamić bi "tati" oprostio i to što je u izborima za HNS stao uz Štimca jer zna da od hrvatskih stručnjaka boljega, većega, utjecajnijega i popularnijega od Ćire – nema.

Naravno da Blaževićev angažman u iranskom Mes Kermanu ne bi bio nepremostiva prepreka. Mamić samo treba dobiti potporu Izvršnog odbora i akcija Ćiro može krenuti!

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar babas
babas
11:55 13.12.2011.

Ćiro je legenda,prejaka je on faca za Mamića! Zato ne vjerujem u ovu vijest,Mamiću treba poslušnik.

CR
crocro
12:22 13.12.2011.

Ako realno gledamo sve je moguće. Istina je da je Ćiro star, ali dobro služi stranim nogometašima. Itina je i to da je upitno kako bi se Ćiro slagao s Mamićem i da li bi doustio silazak Mamića u svlačionicu. To bi se desilo samo jednom, a što onda? S treće strane, da li u Hrvatskoj ima uspješniji trener ili bolji poznavatelj nogometa od Ćire. Možda je bilo boljih igrača od Ćire, ali biti bolji igrač ne znači biti bolji strateg nogometa. Pa ako Ćiro i dođe u Mamsimir, mislim da je to i zaslužio, cijeli je život bio vezan za Dinamo i zaslužuje u Dinamu završiti svoju karijeru. No, niti uz Ćiru uspjeh u ligi prvaka nije zagarantiran jer tu ima puno drugih parametara koji se također moraju posložiti. No, istina je da je nepoznanica odnosa Ćiro.Mamić.

ST
stefj
11:15 13.12.2011.

Kako se ono kaže; aaaa, vrišt! Zar stvarno ne mogu naći nekog normalnog trenera? Mislim sve je bolje od Jurčića, no kud baš Ćiru iz naftalina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije