Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Mamić: Ne dolazim na derbi! Hajduk: Bez zajedničkog ručka!

dinamo (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
09.09.2011.
u 21:46

Zdravko Mamić ipak je odustao od puta u Split na 59. hrvatski derbi Hajduk - Dinamo, koji se u subotu igra na Poljudu (20 sati). Dinamove igrače u hotelu Lav le Meridien čuvali su brojni specijalci i redari

Hotel Lav le Meridien u Podstrani pokraj Splita bio je čuvan kao najveća tvrđava. Ni muha nije mogla proći od silnih policajaca, redara. Policijskih kombija bilo je koliko vam srce želi, onako na brzinu prebrojali smo tridesetak specijalaca koji su se brinuli o sigurnosti Dinama. A autobus GNK Dinamo u hotel je stigao nešto iza 19 sati.

Je li došao Šimunić – tiho je prozborio jedan znatiželjnik. Naravno, Joe je bio u autobusu sa suigračima. Kruno Jurčić izašao je nasmiješen, naredio večeru u 20 sati, a policijska stanica otkrila nam je daljnji plan.

Šetnja igrača je u 20.19 minuta po marini – čuli smo obavijest. Naravno, policija i zaštitari ostali su raspoređeni cijelu noć oko hotela Lav. Oko 21 sat dobili su topli obrok, pojeli ga onako na brzaka na zidiću i širom raširili oči... Ako nekog zanima, bilo kakvih izgreda nije bilo. Ni ružna riječ se nije čula. Igrači su se razmilili po hotelu, Jurčić je u društvu Zorana Mamića i svog stožera popio piće.

Zdravka Mamića nije bilo, na RTL televiziji je kazao da neće na derbi. Istina, teško je povjerovati u to, baš i ne vjerujemo da će Mamić stariji izdržati i ne pojaviti se u Poljudu. A tko zna, možda negdje u miru Kornata, na jahti odgleda utakmicu.

S druge strane, dok je Dinamo šetao po marini hotela Lav, Krasimir Balakov je izveo svoje igrače na trening u Poljudu. Hajduk je u izolaciji u hotelu President u Solinu, samo za trening bijeli su skoknuli do Splita. A prije treninga Balakov je bio na sastanku Nadzornog odbora i uprave Hajduka.

Nadzorni odbor je dao podršku treneru i igračima u želji da ostvare što bolji rezultat, a uprava je izvjestila što je sve poduzela kako bi derbi prošao u sportskom okruženju – izvjestila je glasnogovornika Hajdukove uprave Laura Visković. Razgovaralo se i o tome hoće li biti zajedničkog ručka, a Viskovićeva nam je prenijela zaključak.

Zajedničkog ručka s predstavnicima gostujuće momčadi ovaj put neće biti. Tako je odlučeno u petak navečer. No, do utakmice je još dovoljno vremena da čelnici Hajduka i Dinama ipak sjednu za zajednički stol i nešto gricnu...

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
22:28 09.09.2011.

maminjo razmišlja tri poteza unaprijed. sprema šah-mat dok cigo maleš pita jel ti mogu pojest kralja.

DU
Deleted user
22:51 09.09.2011.

i bolje da nema ručka, mogli bi nas venecijanci potrovat.

MA
matildica
22:26 09.09.2011.

što če biti ako dođe a kamenčino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije