Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret u splitu

Mamić: Igoru sam rekao da ne mogu protiv Vlatka

Split Dinamo (1)
Pixsell
14.11.2010.
u 07:57

Prije utakmice Splita i Dinama sastali se Igor Štimac i Zdravko Mamić.

Uvertira, izuzetno zanimljiva, zbila se uoči utakmice Splita i Dinama. Nakon dugo vremena oči u oči našli su se kandidat za predsjednika HNS-a Igor Štimac i Dinamov prvi čovjek Zdravko Mamić, koji stoji iza Vlatka Markovića. Posljednjih mjeseci nisu se baš narazgovarali, već su čitali i slušali što jedan o drugome izjavuljuje po medijima. Naravno, Štimac i Mamić bili su zamijećeni, pričali su baš ispred novinarske lože.

Njihov razgovor, vrlo argumentiran, u ugodnom tonu potrajao je petnaestak minuta, Štimac mu je objašnjavao svoj program s kojim se se Mamić u većini točaka slaže. Hm, tko zna možda slučajni susret u Parku mladeži preokrene neke stvari uočo skorašnje izborne Skupštine HNS-a. Nije tajna da Mamić štuje Štimca i njegove ideje, ali s druge strane lakše živi s Markovićem..

Mamić je ukratko kazao što je pričao sa Štimcem.
- Sto puta sam rekao i ja Igora ne lažem, stalno nešto moram objašnjavati, a utrkuju se Štimac i Marković, a mene se nešto uvijek pita. Igoru sam rekao, ne mogu protiv Vlatka i tu je završena priča – kazao je Mamić.

Potom je obasuo komplimentima čovjeka s kojim se, premda je u njihovoj povijesti bilo i drugačijih situacija, najčešće susreće na suprotnim stranama.

- Igor je čovjek koji ima viziju, pametno priča, ima hrabrost. Ma, čini mi se da on sebi u cijeloj karijeri nije izrekao toliko komplimenata koliko sam ja izrekao o njemu. Ali, mi smo na suprotnim stranama, nema tu sada ništa loše – rekao je Mamić.

Još jednom je ponovio priču o produžetku života lige šesnaest. Ako je suditi po Mamiću ta liga će se sigurno igrati još najmanje dvije sezone.

- Svatko se služi onim što ima na raspolaganju. Ja sam bio najveći zagovornik smanjenja lige, a Štimcu sam rekao, i da postane predsjednik, da ću biti za smanjenje lige. Ali, u ovom trenutku nije nepošteno da se to smanjenje lige pomakne za godinu dana. Ako treba i za dvije. Jer, ekonomska situacija je zastrašujuća. Ne radi to Mamić radi ovoga ili onoga, ja sam uvijek za promociju nogometa – zaključio je Mamić.

Komentara 6

VO
vojvo
08:19 14.11.2010.

ako on sve to uspije objasniti za 15min. onda mu je program stvarno dobar samo je šteta što taj štimac je mafijaš , lopina i teški kriminalac pa samo zbog toga nije dobro da on pobjedi

OB
-obrisani-
09:26 14.11.2010.

Jao,....sto se u nasem nogometu jedan drugom uvlace. \"Ma ja ga volim toliko da bi mu zabio, ali nemogu protiv matorog konja jer njemu vec dugo zabijam\". Znas, mi zabijamo svima.

DO
donjuan
09:51 14.11.2010.

nekidan sam procitao clanak marijane zrinjski o dobrim plavim deckima. neshvatljivo mi je zasto je bestraga nestao sa stranica vecernjaka.... taj clanak je skolski primjer kako se o nemilom dogadjanju pise... u clancima i kolumnama sportske redakcije, doslovce smradi na strah, beznadje, jal i druge... vrlo negativne emocije koje su niti vodilje tih novinara. kad god procitam neki clanak, u kojem se sa toliko negativne strasti izvjestava o dinamu ili o nogometu opcenito, umre jedan mali dio moje ljubavi prema tom divnom sportu. za mene ste vi novinari krivi za prazne stadione, za agresivnost kod primitivnijeg dijela navijaca, ... zato sto nam svakodnevno cijedite te otrove u nas caj... cesto sam se pitao: u sto vjerujete i zasto ste uopce postali novinari?.... najnoviji slucaj novinarske agresije i primitivnosti, naime, izbor predsjednika hns-a, pokazuje koliko niskih strasti vlada vasim mislima... kao da vam je organ za razmisljanje smjesten u maloj koznoj vrecici izmedju nogu... meni se po nicemu ne razlikujete od aktera koje sa prezirom gledate iz nekih vrtoglavih visina.... vi ste samo jedan dio i to onaj nemocniji, te balkanske krcme... u kojoj se rokce, podriguje, prdi, smrdi, povraca... vi bi se trebali ugledati na marijanu zrinjski, koja na vrlo lijep, pozitivan i ohrabrujuci nacin pise o nemilim stvarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije