Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAO SE IO Dinama

Mamić: Dinamo će lakše u Ligu prvaka nego u Europsku ligu

bandic
Sanjin Strukić
12.04.2010.
u 20:41

Održan je sastanak Izvršnog odbora Dinama na kojem su bili i gradonačelnik Milan Bandić, kao i član Povjerenstva za dovršetak stadiona Ladislav Prežigalo, koji je iscrpno izvjestio IO o izgradnji stadiona.

Očekuje se da će tvrtka Alpine Bau dostaviti gradskim službama precizne podatke o tom projektu, a izvršni dopredsjednik kluba, Zdravko Mamić tvrdi da bi se to izvješće trebalo naći na stolovima gradske skupštine u narednih 15 dana.

Međutim, ako se Mamića pita je li optimist po pitanju rješavanja problema maksimirskog stadiona reći će:

- Ne, po tom pitanju uopće nisam optimist. Zasad je sve u sferi naših želja, a stadion je gradsko vlasništvo i gradska briga.

Osim stadiona razgovaralo se o proslavi stote godišnjice kluba. Ta akcija je također u sferi ideja i za dva tjedna na sljedećoj sjednici bit će poznato više detalja o toj proslavi.

Mamić kaže da Dinamo nema dva milijuna eura, da ugosti Barcelonu, što je potez Hajduka.

- Mi nemamo niti 100 tisuća eura da platimo nekom klubu da dođe odigrati utakmicu. Zato s Tottenhamom, Manchester Cityjem, Monacom i Lyonom imamo stavku u ugovorima po kojima su oni obvezni odigrati prijateljsku utakmicu u Maksimiru.

Na sjednici nije bilo razgovora o porazu u Kupu od Hajduka, ali je Mamić progovorio o planovima za ljeto.

- Dinamo će ovog ljeta lakše ući u Ligu prvaka nego u Europsku ligu jer će u filteru za to natjecanje biti mnogo jači klubovi nego lani. Naš imperativ je svakako proći 3. pretkolo Lige prvaka - završio je Mamić.

Komentara 13

JA
jadre
06:45 13.04.2010.

PROŠLOGODIŠNJE PRIPREME Zagrepčani su prošle godine za pripreme Dinama izdvojili milijunski iznos. Samo za pripreme u Antalyji je izdvojeno 892.240 kuna. Ondje su Modri bili smješteni u super luksuznom hotelu hotel Rixos u Beleku. Ono po čemu su te pripreme najviše ostale upamćene je sukob Mamića i Torcide koji mu nisu dopustili da pogleda pripremnu utakmicu Hajduka...... kad smo ovce nek nas šišaju..........

MI
mikec
11:13 13.04.2010.

Mamic teska lupina pljackas Zagreba Jugo nostalgicar i tzakvi vode nas NACIONALNI KLUB Bandic k tome BANDA HERCEGOVANACKA: BAJICU ZAR TO NEVIDIS; NARAVNO I TI SI NJIHOV.

OB
-obrisani-
21:08 12.04.2010.

je ija virujen u to ali ako tamo budu igrali,neretvanac,lokomotiva,inter,marsomija,dugobabe i sudili naši suci i bez slike sa tonom prenosili htv reporteri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije