Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedski mediji

Malmö je bio na milimetar od čuda, ali Kelava je spasio Dinamo

Malmo Dinamo (1)
Igor Kralj/Pixsell
24.08.2011.
u 13:00

Švedski mediji izvještavaju da je Malmö odigrao mnogo bolju utakmicu nego onu u Zagrebu. Dinamo je izborio Ligu prvaka, a švedska je momčad ostala korak kratka od plasmana u elitno društvo

Dnevni list Aftonbladet piše: Veličanstveni vratar Ivan Kelava spasio Dinamo, a Malmö je ostao milimetar od čuda. Švedski je prvak igrao mnogo bolje nego u Zagrebu, ali u prvom poluvremenu svejedno nije uspio probiti Dinamovu obranu.

Nakon Vrsaljkova crvenog kartona Malmö je zabio dva gola i došao na korak do čuda. Malo je nedostajalo da nadoknade Dinamovu prednost iz prve utakmice. U zadnjih pet minuta Malmö je činio sve da zabije još jedan pogodak, ali nije uspio.

– Nismo uspjeli, ali možemo biti ponosni. Igrali smo hrabro. Došli smo blizu, a to stvar čini još težom. Bilo bi mi draže da smo izgubili 5:0 – kazao je Pontus Jansson, strijelac drugog pogotka.

"Blizu, tako blizu", naslov je izvještaja švedske novinske agencije TT, koju prenose Dagens Nyheter i Goeteborgs Posten.

– Vjerojatno je On odlučio tko će večeras proći dalje – kazao je Malmöov trener Norling.

Dnevni list Svenska Dagbladet piše da je Malmö ispao nakon velike drame, a najtiražniji list u gradu Sydsvenskan objavio je naslov: Jedan gol od sna. Malmö je umalo nadoknadio ono što se na prvi pogled činilo nemogućim.

Ključne riječi

Komentara 23

JO
jozinho
13:52 24.08.2011.

zadnji 10 minuta nisam mogao sjedit vise samo sam stajao pred plazmon i isto mislijo na najgore bio sam gotovo siguran da ce malmö zabiti i treci gol (pogotovo kad su suci pokazali 5 min nadoknade), tolko uplaseni i hekticni su bili i izmjene krune su pokazali da je se i trener totalno izgubio...hvala bogu sve je dobro proslo ali taj nas mentalitet lako cemo, vec smo prosli itd. uvjek ce nas kostat skupo

HA
hajdyd
14:06 24.08.2011.

Kojih zadnjih deset minuta? Pa stalno smo kontrolirali utakmicu i superiorno je priveli kraju ;).

DU
Deleted user
13:45 24.08.2011.

sve je to bilo jalovo, šveđani ne bi zabili gola do jutra da im krila nije dalo vrsaljkovo isključenje i reakcija one neznalice na klupi nakon istoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije