Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće igrati nego komentirati

Makelele odbio nenadani poziv u reprezentaciju

Claude Makelele
Reuters
10.05.2010.
u 17:24

Po navodima La Parisiena francuski nogometni izbornik Raymond Domenech ovih je dana uputio posve nenadani poziv Claudeu Makeleleu u reprezentaciju.

Između 1995. i 2008. godine Makelele je odigrao 71 utakmicu u reprezentativnom dresu te je vrlo često bio nezamjenjiva opcija u veznom redu svjetskih i europskih prvaka iz tog vremena. No, od reprezentacije se oprostio nakon Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj, kada je imao 35 godina.

Posljednje je dvije sezone solidno odrađivao u PSG-u i kada je trebao uploviti u potpuni smiraj nogometne karijere dobio je novi Domenechov poziv da ponovno odjene dres "tricolora" i krene na Svjetsko prvenstvo koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici.

Isti izvori navode da je Makelele bio šokiran pozivom, ali i da ga je odbio. Ipak, Makelele bi trebao putovati na jug Afrike i to u službi sukomentatora BBC-a i Canal Plusa.

Komentara 2

MI
mirUsvijetu
17:38 10.05.2010.

Bravo, dijete. A sad mamu primi za ruku da te odvede do sobe i ispriča ti priču za laku noć. Evo već pada mrak, vrijeme je da kreneš u carstvo snova. Ti zaista nemaš ni prijatelje ni život...

JA
JanezPiranski
17:31 10.05.2010.

Makelele odbio šokantan poziv u reprezentaciju Francuske i želi igrati za kockaste iz Hrvatske..Claude navodno izjavljuje da ga Francuzi radi barve kože težko prihvačaju a sa kockastima se osječa kao uz istinsku braču i prijatelje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije