Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD BIVŠEG KLUBA

Magath: Pojma nemam što me čeka u Wolfsburgu

Felix Magath
Reuters
19.02.2010.
u 15:13

Prošle je sezone strateg Felix Magath odradio sjajan posao u Wolfsburgu. Osvojio je povijesni naslov prvaka Bundeslige s tim klubom, ali potom i napustio momčad.

Danas je Magath trener Schalkea, koji se nalazi na trećem mjestu ljestvice, te se zajedno s Bayerom i Bayernom bori za naslov prvaka. U 23. kolu njemačkoga nogometnog prvenstva ove nedjelje Magath će prvi put zakoračiti na travnjak u Wolfsburgu kao trener suparničke momčadi. Međusobno se sastaju Wolfsburg i Schalke.

- Stvarno nemam pojma što me čeka kada izađem pred navijače. Nikad se u karijeri nisam našao u toj situaciji, da dođem na teren svog bivšeg kluba s kojim sam samo nekoliko mjeseci ranije slavio naslov prvaka - rekao je Magath i dodao:

- Znam samo da nas čeka težak posao. Jako dobro poznajem sve te igrače, jako ih cijenim i bez obzira na to što ove sezone igraju slabije, uvjeren sam da će Wolfsburg biti opasan. Svakoj momčadi na svijetu se dogodi kriza, pa se tako dogodila i Wolfsburgu, no to ne znači da je ta momčad slaba. Dapače - završio je Magath. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije