Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goal.com

Luka Modrić najbolji igrač Tottenhama sa 69 posto glasova

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
16.05.2011.
u 21:09

Luka Modrić najbolji je igrač Tottenhama ove sezone, tako su barem glasovali čitatelji internetskog portala Goal.com. Hrvatski reprezentativac dobio je 68,81 posto glasova

Po mnogima je Modrić najbolji igrač engleske lige ove sezone. Kada ga nogometni stručnjaci spominju onda o njemu govore samo u superlativima, tako se izjašnjavao menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona i Liverpoolov trener Kenny Dalglish.

Iza Modrića je Nizozemac Rafael van der Vaart, koji je dobio 19,19 posto glasova, a Velšanin Gareth Bale 12 posto...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
14:46 17.05.2011.

Ma gle ti ovo, a gdje nam je sad onaj @hrvatin sa stručnim pojašnjenjima, netko bi nam ovo trebal pojasnit >;-)

HR
hrvatin
21:11 17.05.2011.

Evo me idler,i dalje tvrdim i tvrdit cu da on nije nista vise od prosjecnog klupskog igraca cije su velike partije u dodavanjima od pola metra oko centra.Jedino sto on je, velika radilica i nista vise.Ako ti mislis da jee normalno njega usporedjivati sa Cruyffom,to je tvoje pravo.Najbolji dokaz da ja govorim istinu je taj sto u reprezentaciji nikad nista nije napravio,a tottenham je dobio skoro sve utakmice koje on nije igrao.Naravno dobio ih je uglavnom zahvaljujuci Niki Kranjcaru.Ako je on ravan Cruyffu,onda su Messi,Roben,Sneijder,Forlan,Nasri....sa drugog planeta.Luki Modricu zelim uvijek sve najbolje,ali protiv onog sto moje oci vide,ja ne mogu i necu govoriti.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:17 18.05.2011.

Hm da, zato Xavi zabija 30-ak po sezoni jer u protivnom ne bi bio najbolji u svijetu zadnjih sezona >;-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije