Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽILAVI ARGENTINAC

Luis Ibañez s operacijskog stola izravno na tribinu

Luis Ibanez
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
10.04.2010.
u 18:54

Probudivši se iz narkoze nakon operacije čeljusti, argentinski branič poželio je da već sljedeći dan bude na maksimirskoj tribini i navija za plave.

Zalupivši vratima bolničke sobe KBC-a Dubrava, prvo što je Luis Ibañez (21) poželio bilo je da produži ravno na - maksimirsku tribinu. Potez je to kojim bi se rado pohvalio svaki Bad Blue Boy, a Argentinac s navijačima dijeli strasnu ljubav prema plavoj boji toliko da je namjerno danima prešućivao strašnu bol kako bi igrao protiv Hajduka na Poljudu.

Važno da nema ožiljaka

– Da se mene pitalo, pričekao bih i utakmicu s Lokomotivom, pa tek nakon nje otišao pod nož – dodao je Ibañez odjavljujući se iz bolnice.

Lakat Rijekina veznjaka Alena Pamića prije tjedan dana slomio mu je čeljust na dva mjesta, titula "vatrenog lakta" mogla bi otići iz Asanovićevih ruku.

– Bolje je da sam to riješio, sada me mnogo manje boli. Operacija je trajala sat vremena, a vrlo brzo sam se sinoć probudio iz narkoze. Sad želim na tribinu, makar da navijam za svoje dečke – ne razmišlja o odmoru Ibañez.

Ugrađene su mu dvije pločice od titana, od četiri i dva milimetra, no zahvat je napravljen s unutrašnje strane, nema ožiljaka.

– To je najvažnije – jedva se nasmijao susprežući bol.

Djevojka Matea, otac Jorge i budući tast Darko Alegić došli su po "svog" bolesnika. No, on je pazio na njih, djevojku je sakrio od kiše te brižno tati navlačio kapuljaču da se ne prehladi.

– Sedam dana mora mirovati, idemo sad kod nas na ručak, kuhat ćemo mu kašice i brinuti se za njega – kazala je djevojka Matea.

Sudbina ga je s djevojkom spojila upravo u bolnici, kada se prošlog proljeća oporavljao od operacije trbušnog zida.

– Za desetak dana moći će već lagano trčati, a liječnici će odrediti kada će moći igrati glavom. Sezona je pri kraju, zdravlje mu je najvažnije – dodao je Darko Alegić demantirajući da se radi o propustu Dinamovih liječnika.

Igrao s Messijem

El Clasico ne bi propustio, u njemu igra i njegov nekadašnji protivnik Leo Messi!

– S Messijem sam igrao kao osmogodišnjak, bio je najbolji, ništa se nije promijenilo do danas, imali smo velikih problema s njime – prisjetio se Ibañez svojih (Boca) juniorskih dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije