Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 21. kolo

Luda utakmica Intera i Palerma na San Siru, poraz Milana

'Inter Milan's Diego Milito celebrates after scoring against Bari during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan September 22, 2010.  REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY -
Reuters/Pixsell
01.02.2012.
u 22:46

Inter i Palermo vjerojatno su u 21. kolu talijanske Serie A odigrali ljepoticu sezone.

Diego Milito - Fabrizio Miccoli 4:3, Inter - Palermo 4:4! San Siro je u 21. kolu vjerojatno vidio ljepoticu sezone, u dvoboju Intera i Palerma postignuto je osam pogodaka, a momčadi su na kraju svaka osvojile po bod. Dvaput je u vodstvo dolazio Palermo, prvo preko Mantovanija, pa preko Miccolija, a njihove pogotke je "poništavao" argentinski reprezentativac Milito. Zatim je Argentinac preuzeo inicijativu i doveo Inter u vodstvo 3:2, a onda je njegov gol "poništio" Miccoli. Pa je Milito ponovo zabio, pa je Miccoli ponovo izjednačio za konačnih 4:4.

Juventusova je utakmica s Parmom odgođena zbog snijega, ali je svejedno ostao na čelu poretka u Serie A jer je njegov prvi pratitelj Milan posrnuo na gostovanju kod Lazija (0:2). Pogotke za Rimljane postigli su Hernanes i Rocchi.

Ostali rezultati 21. kola: Cagliari - Roma 4:2, Udinese - Lecce 2:1, Napoli - Siena 0:0. Susreti Atalanta - Genoa, Bologna - Fiorentina i Siena - Catania odgođeni su.

Poredak: Juventus 44 (-1), Milan 43, Udinese 41, Lazio 39, Inter 36, Roma 31 (-1)...

Komentara 1

BE
bepe_
23:04 01.02.2012.

Bravo za Budanov Palermo!!! nadajmo se da s novim trenerom i \"novim\" Budanom počinje nova era Palerma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije