Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR

Lucescu darovao sat Dariju Srni

Darijo Srna
Reuters
03.02.2010.
u 08:42

Iako je od osvajanja posljednjeg izdanja Kupa UEFA-e prošlo gotovo devet mjeseci, sjećanje na taj uspjeh i dalje je u Šahtaru iz Donjecka vrlo živo.

A da ostane trajno obilježeno kod svih nogometaša koji su sudjelovali na putu do vrijednog trofeja, pobrinuo se trener ukrajinskog kluba Mircea Lucescu.

Rumunjski je stručnjak naručio od jednog švicarskog proizvođača ručne satove posvećene finalu u Istanbulu. Ograničeno izdanje satova Lucescu je namijenio svojim igračima za trajnu uspomenu, a prvi je primjerak uručio kapetanu Dariju Srni. Ostali će svoje suvenire dobiti kasnije.

Još je jednom tako potvrđen veliki ugled koji kapetan hrvatske reprezentacije uživa u klubu iz Donjecka i kod trenera Lucescua. Šahtar je, podsjetimo, u finalu Kupa UEFA-e nakon produžetka pobijedio Werder s 2-1, a Srna je bio asistent za odlučujući gol Brazilca Jadsona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije