Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆANJE NA ENGLESKOM

Lovren: Za šest ću mjeseci naučiti francuski

Dejan Lovren
AFP
02.02.2010.
u 12:37

Bivši branič Dinama Dejan Lovren odigrao je u nedjeljnoj utakmici 22. kola francuskog nogometnog prvenstva svih 90 minuta za svoj Lyon u 2-1 domaćoj pobjedi nad PSG-om.

U kratkoj izjavi nakon utakmice Lovren je novinarima uskratio izjavu uz poruku:

- Dajte mi šest mjeseci, za šest mjeseci naučit ću francuski i odgovarat ću vam bez problema, obećajem - rekao je Lovren na engleskom, što prenosi Le Progres.

Lovrenu je to bila debi utakmica za Lyon u francuskom Le Championnatu, a sudjelovao je kod izjednačujućeg pogotka u 77. minuti kada je dobro šutirao glavom. Vratar PSG-a Edel Bete loptu nije uspio zadržati, a potom je Bafetimbi Gomis pospremio odbijanac.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:56 02.02.2010.

Bravo Dejo! Napišite koju o neandertalcu kapetanu uobraženom i nedodirljivom Igoru Bišćanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije