Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOSTI U LYONU

Lovren dobio novog trenera

\'Lyon\'s Croatian defender Dejan Lovren (L) hits the ball next to Schalke\'s Dutch striker Klaas-Jan Huntelaar during their UEFA Champions League Group B football match Schalke 04 (Germany) against O
AFP
22.06.2011.
u 11:03

Garde je u Lyonu igrao od 1987. do 1993. godine, a onda selio u Arsenal i Strasbourg.

Dejan Lovren dobio je novog trenera, umjesto Claudea Puela Lyon će voditi Remi Garde (45). Puel je odletio s obzirom da u posljednje tri sezone nije osvojio niti jedan trofej, a kada ga je preuzeo, klub je bio na nizu od sedam uzastopnih naslova Francuske.

Gardeu, bivšem igraču Lyona, ovo će biti prvi samostalni trenerski posao na klupi neke prve momčadi, a dosada je radio kao trener i direktor omladinske škole.


Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jebb
jebb
22:39 22.06.2011.

Maminjo majstore!

Avatar Idler 3
Idler 3
17:53 22.06.2011.

A zar mu nije Kenny Dalglish novi trener >;-))

II
izvor istine
22:15 22.06.2011.

Izgleda da tek sad rukovodstvo Lyona shvata koliko su mali i glupavi bili u pregovorima sa izvrsnim trgovcem Mamicem.tek sad vide da im je tusnuo sesoskog dilbera (koji se pokazao u nekakvoj ispod prosjecnoj Hr ligi - koja vrijedi tek deseti dio franc lige za milione) pa ga sad gledaju prodati posto zasto. Jer vide da vrijedi samo deseti dio koliko su platili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije