Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKI PET MINUTA

Lovren debitirao u porazu i žutim kartonom

Dejan Lovren
AFP
24.01.2010.
u 23:25

Donedavni nogometaš zagrebačkog Dinama Dejan Lovren odigrao je prvu utakmicu u dresu svoga novog kluba, francuskog Lyona. Neće je, međutim, pamtiti po dobrome.

Lyon je, naime, ispao iz Francuskog kupa nakon što je u šesnaestini finala poražen s 2:1 na gostovanju kod Monaca.

Gosti su poveli u 45. minuti preko Jeana Alaina Boumsonga, ali nisu u nastavku uspjeli očuvati prednost. Izjednačio je u 50. minuti Nene s bijele točke, nakon što je sam i izborio jedanaesterac. Srušio ga je Sydney Govou. Pobjedu je Monacu u 77. minuti osigurao Chu-young Park.

Lovren je za Lyon odigrao svih 90 minuta, a u 29. je dobio žuti karton. L'Equipe piše da je Lovren, koji je igrao u središtu obrane, pokazao hrabrost u zračnim dvobojima, ali i da je imao nekoliko krivih procjena koje su ga mogle učiniti tragičarem utakmice.

Dodajmo i da je za Monaco od 85. minute zaigrao Jerko Leko, zamijenio je Diega Pereza.

Francuski kup, 1/16 finala:

Monaco – Lyon 2:1

PSG – Evian 3:1

Mulhouse – Guingamp 0:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije