Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim Källström

''Lovren će biti još bolji kada nauči francuski''

Dejan Lovren
AFP
27.01.2010.
u 20:09

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren debitirao je za svoj novi klub, francuski Lyon, 24. siječnja u utakmici šesnaestine finala francuskog Kupa.

Odigrao je tada svih 90 minuta na gostovanju Lyona kod Monaca gdje je njegov klub poražen 2:1. Po izvještajima francuskih izvjestitelja odigrao je zapaženo, posebno u skok igri, ali je uz to imao i neke pogrešne procjene koje njegov klub nije skupo platio.

No, pogriješio je po navodima L'Equipea u srijedu kada je Lyon poražen kod Lorienta (1:0) u četvrtfinalnom ogledu Liga kupa. Tada je bio spor u reakciji koju je domaćin kaznio jedinim pogotkom.

Nakon ogleda kod Monaca je za internetski portal So Foot o novom pojačanju svog kluba govorio Šveđanin Kim Källström.

- Premijeru je odigrao jako dobro. Vidi se da će biti pojačanje, kao i da je u dobroj fizičkoj spremnosti. No za obrambenog igrača je najbitnije da održava komunikaciju tijekom igre koja može biti ključna. Inače je konverzacija jako bitna, a to znam i po vlastitom primjeru. Ovdje u Lyonu nije dovoljno znati dobro engleski jezik, što je slučaj za Lovrena. Preporučujem mu učenje francuskog, makar već zna neke ključne riječi. No kada bude tečnije govorio, lakše će i trajati komunikacija s Boumsongom, pa tako i sigurnija igra u obrani.

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren debitirao je za svoj novi klub, francuski Lyon, 24. siječnja u utakmici šesnaestine finala francuskog Kupa...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije