Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI NOGOMET

Loši dani za prvaka: Novi poraz Bordeauxa

Nogomet
AFP
28.04.2010.
u 21:30

Nastavlja se mizerna serija aktualnog francuskog nogometnog prvaka Bordeauxa, koji je u zaostaloj utakmici 30. kola Le Championnata izgubio na gostovanju kod Valenciennesa s 2:0.

 

Bila je to šesta utakmica u nizu u kojoj momčad trenera Laurenta Blanca nije pobijedila. Štoviše, ''žirondinci'' su u tih šest dvoboja osvojili samo jedan bod, pa je Bordeaux ostao na šestom mjestu s 57 bodova iz 34 utakmice.

Bordeaux je sve dalje od izlaska na europsku pozornicu sljedeće sezone. Za trećim Lilleom, koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, Bordeaux zaostaje četiri boda, a za četvrtim Montpellierom (četvrto mjesto vodi u kvalifikacije za Europa ligu) tri boda. Ispred ''žirondinaca'' je i Lyon sa 59 bodova i utakmicom manje.

Strijelci za Valenciennes bili su Pujol u 11. i Kadir u 72. minuti. Valenciennes je na ljestvici 10. s 48 bodova.

 

Le Championnat, zaostala utakmica 30. kola:

Valenciennes - Bordeaux 2:0 (Pujol 11, Kadir 72)

Redoslijed: 1. Marseille 71, 2. Auxerre 66, 3. Lille 61, 4. Montpellier 60, 5. Lyon 59 (-1), 6. Bordeaux 57..., 10. Valenciennes 48...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije