Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
steven gerrard

Liverpoolov kapetan postao strip junak

Steven Gerrard
AFP
06.10.2009.
u 11:52

Vezni nogometaš engleske reprezentacije i kapetan Liverpoola Steven Gerrard (28) zvijezda je najnovije strip serije pod pokroviteljstvom Adidasa “Ultimate Search”.

U posljednjoj epizodi podnaslova “Powerhouse” jedan od najboljih nogometaša svih vremena Zinedine Zidane nastavlja potragu za najboljim igračem svih vremena i dolazi na Anfield, a meta njegove potrage je naravno Gerrard.

Ova strip epizoda ima i svoje animirano video izdanje, a sve u počast igraču koji je svoju cijelu karijeru proveo noseći dres “redsa”.

Gerrard je u Liverpoolu debitirao 1998. godine, zacementirao mjesto u početnoj postavi 2000./01., a mjesto kapetana preuzeo je od Samija Hyypije 2003. godine. U najveće uspjehe u karijeri svakako mu spadaju trofeji pobjednika Lige prvaka (2005.), kao i Kupa Uefe (2001.).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije