Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Liverpool pao kod Wigana

Rafa Benitez
AFP
09.03.2010.
u 08:37

Nogometaši Liverpoola odigrali su još jednu lošu utakmicu na gostujućem terenu. U sklopu 29. kola Premiershipa poraženi su kod Wigana 1-0.

Bila je ovo četvrta gostujuća utakmica zaredom kako Liverpool nije uspio čak niti zatresti mrežu suparnika. Prije toga su odigrali kod Wolverhamptona i Manchester Cityja 0-0, dok su kod Arsenala poraženi 1-0. Ovom prilikom su također Torres, Kuyt i ostali bili nedorečeni u završnici.

Imao je Liverpool trinaest udaraca prema suparničkim vratima, no zanimljivo da niti jedan nije išao u okvir vratiju Chrisa Kirklanda.

Na drugoj strani je, pak, Hugo Rodallega bio priseban u 35. minuti te je pogotkom donio sva tri boda domaćinu, iznimno bitna u njihovoj borbi za ostanak u elitnom razredu.

Premiership, 29. kolo:

Wigan - Liverpool 1-0 (Rodallega 35)

Redoslijed: 1. Manchester United 63, 2. Chelsea 61 (-1), 3. Arsenal 61, 4. Tottenham 49 (-1), 5. Manchester City 49 (-2), 6. Liverpool 48..., 14. Wigan 28 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije