Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuttosport

Lippi nakon SP-a preuzima Milan?

Marcelo Lippi
AFP
03.04.2010.
u 14:12

Aktualni izbornik reprezentacije Italije Marcello Lippi sljedeće bi sezone mogao preuzeti treniranje nogometaša Milana, piše Tuttosport.

Sve je izvjesnije da će Lippi nakon ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, gdje će “azzurri” braniti naslov osvojen prije četiri godine u Njemačkoj, odstupiti s dužnosti, točnije da neće produžiti ugovor s Talijanskim nogometnim savezom.

Tuttosport navodi kako bi Lippi na klupi Milana trebao zamijeniti Leonarda koji se, pak, sve glasnije spominje kao novi izbornik Brazila, odnosno nasljednik Dunge koji bi također trebao otići nakon Mundijala.

Leonardo zasad ne želi potvrditi takav razvoj događaja, ali nije ni demantirao pisanje Tuttosporta.

- Pričat ću o svojoj budućnosti kad to bude važnije nego što je sada - rekao je Leonardo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije