Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Liječnik Rafaela Nadala Ivanu Rakitiću preporučio operaciju

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
04.05.2011.
u 08:36

U utorak je Ivana Rakitića pregledao španjolski liječnik koji je liječio i tenisača Rafaela Nadala kad je slomio metatarzalnu kost kao i naš reprezentativac

Nakon pregleda, Ivan nam je rekao:

– Španjolski je liječnik preporučio operaciju, međutim, želim čuti još jedno mišljenje od švicarskih liječnika. Stoga u srijedu ujutro putujem u Zürich, poslijepodne ću obaviti detaljne preglede i onda ćemo odlučiti. Bude li potrebna, operacija će biti obavljena u Zürichu – rekao nam je Ivan Rakitić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije