Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE U GRANICAMA NORMALE

Laporta: Arsenalu se nećemo dati ucjenjivati za Fabregasa

Cesc Fabregas
Reuters
29.05.2010.
u 15:45

Barcelonin predsjednik na odlasku, Joan Laporta, i dalje ustrajno radi na dovođenju Arsenalova veznog nogometaša i španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa (23).

Pritom predsjednik ističe da se neće dati "zlostavljati" Arsenalu po pitanju cijene.

- Nikad nismo niti jednog igrača platili preko njegove tržišne vrijednosti. Cesc je igrač koji nam jest interesantan i u Arsenalu to znaju, ali moramo doći do realne tržišne cijene. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da bismo ga doveli, ali cijena mora biti u okviru zdravog razuma.

- Nećemo platiti Arsenalu rekordnu svotu, iako ćemo napraviti poseban napor za Cesca. Učinit ćemo to zato jer se jasno postavio u cijeloj priči davši nam do znanja da želi doći – zaključio je Laporta.

Nakon što je doveo Davida Villu, Fabregasov bi transfer Laporta svakako želio dovršiti do 13. lipnja, kada se povlači s predsjedničke funkcije nakon dva puna mandata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije