Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKIPJELO MU

Ladić zbog smjene podnio prijavu protiv IO HNS-a

Dražen Ladić
Goran Ferbežar/PIXSELL
17.02.2011.
u 21:45

Dražen Ladić već je nekoliko puta pohodio Hrvatski nogometni savez da bi dobio obrazloženje odluke zbog koje je smijenjen s mjesta izbornika mlade reprezentacije.

No, još jedan pokušaj bio je neuspješan, Ladić još nije dobio pisanu odluku pa mu je očito prekipjelo.

Odlučio je podnijeti kaznenu prijavu protiv ljudi iz Izvršnog odbora saveza, a to je tijelo koje je odlučilo o njegovoj smjeni. Prijavu je odlučio podnijeti jer tvrdi da je njegova smjena zapravo zloporaba ovlasti.

Komentara 5

EU
EuroAzija
10:37 19.02.2011.

Kaznena prijava radi zloporabe ovlasti jer je dobio otkaz?!?!?! Valjda čovjeku fali novca jer će mu trebati opaki odvjetnik da ga izvuće iz zatvora radi varanja na osiguranju....Ladiću, svakim se danom sve više sramotiš....

DU
dubrovnik2011
23:29 17.02.2011.

hahahahahahahaha.daj se sakrij u misju rupu covjece boziji,sramotis i sebe i savez

VO
vojvo
06:32 18.02.2011.

junaci našao štimčevog pijuna kako bi opet pljuvao po hns , a zaboravio novinar kako su juče objavili kako je ladiču dokazano krivično djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije